Lora, retragere surpriză de la Eurovision România! Mihai Trăistariu îşi încearcă norocul şi anul acesta

2 februarie, 2017
457547 jpeg

Update: Acum câteva ore, Lora şi-a anunţat retragerea de la Selecţia Naţională Eurovision 2017, decizia având la bază, spune artista, „opiniile diferite legate de modul în care se fac preselecţiile pentru concurs“.

Cântăreaţa a declarat într-un comunicat de presă: „Am decis, împreună cu casa de discuri şi managementul meu să mă retrag din competiţia pentru Eurovision. La baza hotărârii mele stau opiniile diferite legate de modul în care se fac preselecţiile pentru concurs. Piesa este, cu siguranţă, un hit, fiind compusă de DaBeatFreaks, un grup de producători ce au scris piese pentru artişti precum Sean Paul, Dizzee Rascal sau Meghan Trainor“.

Ştire iniţială: Lora s-a hotărât să cucerească Europa. Cântăreaţa s-a înscris la ediţia Eurovision din acest an cu cea mai nouă piesă a sa, cu care speră să-i cucerească atât pe juraţi, cât şi pe români, pentru a putea reprezenta ţara noastră la finala concursului de la Kiev. Anul acesta, capitala Ucrainei va fi gazda binecunoscutei competiţii muzicale.

image

Lora a ales să interpreteze o piesă în limba engleză, pentru a fi înţeleasă de toată lumea, dacă va trece de etapa naţională. Melodia se numeşte "I know" şi concurează cu piesele altor 84 de artişti. Cu toate că nu a lansat această piesă ca single înainte de preselecţii , cântăreaţa este încrezătoare în mesajul pe care îl transmite prin intermediul versurilor, al prezenţei scenice, dar mai ales a vocii. Rămâne de văzut dacă frumoasa blondă va reuşi să convingă că merită să reprezinte ţara noastră într-un concurs de talie internaţională. Iată cum sună piesa cu care Lora vrea să-i impresioneze pe juraţi!

Printre rivalii artistei în această competiţie se numără atât nume foarte cunoscute în industri precum Florin Chilian, Tavi Colen - fost component al trupei Talisman, interpretul Daniel Lazăr, Mihai Trăistariu, sau băieţii din trupa Maxim,  dar şi foşti concurenţi ai unor concursuri muzicale celebre precum moldoveanul Marcel Roşca, Ana Maria Mirică sau Tudor Turcu. În aceeaşi competiţie intră şi câteva proiecte produse de Marius Moga şi Adrian Sână.

image

Mihai Trăistariu este un concurent fără oprire. În 2006, la Atena, s-a clasat pe locul 4 la Eurovision, iar de atunci nu se mai opreşte să viseze că într-o zi va reuşi să câştige concursul european de muzică, drept pentru care cântăreţul   s-a înscris din nou la selecţia naţională. Dacă anul trecut a lansat acuzaţii de lipsă de transparenţă şi a fost nemulţumit de eliminarea lui, anul acest totul va fi exact aşa cum şi-a dorit. Adevărul este că melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este "Tornero",  interpretată de artist în 2006. Rămâne de văzut dacă anul acesta va reuşi să-şi bată propriul record. Iată piesa cu care va concura, cu un mesaj tot în limba engleză!

Anul acesta, juriul va alege semifinaliştii şi finaliştii Eurovision România, iar publicul va decide cine va reprezenta ţara noastră pe scena de la Kiev. Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling şi Andrei Tudor vor juriza Selecţia Naţională Eurovision.

image

Semifinala Selecţiei va avea loc duminică, 26 februarie, iar finala pe 5 martie. Câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. Competiţia internaţională va avea loc la Kiev, iar Romînia va concura în a doua semifinală pe 11 mai. Alături de România s-au mai înscris 42 de ţări.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională cu istorie. Prima ediţie a avut loc în 1956 în Elveţia şi de atunci showul a fost difuzat fără întrerupere timp de 60 de ani. În prezent este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume. Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias şi Celine Dion.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg