Loredana, criticată acid pe Facebook

14 decembrie, 2015
Loredana Vocea finala jpeg

După ce a rămas fără niciun concurent în finala de la „Vocea României“, artista a fost asaltată de mesaje negative venite pe contul ei de socializare.

Loredana a ratat finala "Vocea României" din acest sezon.

Pentru prima oară, Loredana Groza nu are niciun concurent în finala de la „Vocea României“. Iar fanii spun că este vina ei, pentru că a mizat pe notorietatea concurenţilor ei, Antonio Fabrizi şi Mihai Rait Dragomir, nu pe vocea lor. Antonio a pierdut ăn faţa unui concurent de-al lui Smiley, Michel Kotcha, iar Mihai a ieşit pe locul doi în preferinţele publicului, după concurenta lui Tudor Chirilă, Cristina Bălan.

La vederea rezultatelor, fanii au reacţionat şi n-au menajat-o deloc pe Loredana: „Aseară ai primit ce meritai, neserioaso!“, „Sper în seara asta să mearga mai departe cu adevărat vocile cele mai bune. Păcat de Cristina Vastopol! Nu merita să iasă! A fost furată pe faţă!“, „Lori, s-a făcut DREPTATE!!! PS. Have a nice weekend!“, „ÎMI pare foarte rău că nu ai nici un concurent în finală ,nu ai salvat ce trebuie, te-ai orientat spre doi bărbaţi care nu au avut impact la public, ai crezut că Mihai din «Las Fierbinţi» să fie salvat, ai greşit, italianul avea o voce bună puternică, dar pentru melodii de muzică uşoară, cred că eşti dezamăgită, poate anul viitor să-ţi alegi mai bine concurenţii”, au fost o parte din comentariile lăsate de aceştia pe pagina de Facebook.

Alţii, însă, vor schimbarea ei din juriu: „Tura asta ai luat ţeapă cu vedetele tale. Ar trebui să te retragi şi să laşi alţi antrenori mai profesionişti. Nu mai are ce căuta la acest concurs. Este depăşită“, „Loredana, nu ai fost fair-play în comentariile tale... păcat!“, „Aşa îţi trebuie! Trebuia s-o fi ales pe Cristina Vasopol! Aveai cea mai bună voce din concurs. Ţi-ai trimis-o acasă! MERIŢI ÎNFRÂNGEREA DIN PLIN!“, „Te admir Lori, dar de data asta instinctul te-a înşelat. Ai avut echipa cu cele mai bune voci... Păcat!!!“, „Trebuia să mergi în finală cu vocile puternice“, „Ce-ai făcut, Lore? Ce-ai adus în semifinală… numai rataţi... Şi intri în finală singură“, i-au scris si alti admiratori.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg