Loredana Groza, ca o Xena modernă la meciul Generației de Aur de pe Arena Națională

27 mai, 2024

I-a înnebunit pe jucători! Artista a avut un look de prințesă războinică la show-ul oferit înaintea meciului amical al legendelor din fotbal.

Loredana a făcut show ca starurile americane la Superbowl. FOTO: Instagram
Loredana a făcut show ca starurile americane la Superbowl. FOTO: Instagram

Sâmbătă seară a avut loc evenimentul sportiv al anului de la București. Marile nume din lumea fotbalului și-au dat întâlnirea la meciul de adio al Generației de Aur. Unul care a venit mai târziu decât ar fi meritat aceste legende vii ale sportului românesc, dar care a fost un remember foarte gustat de public și de fanii echipei naționale, care au și stabilit un record de asistență pe Arena Națională de 54.967 de spectatori.

Înainte de primul fluier și de imnul intonat de Monica Anghel, atmosfera a fost antrenată de Loredana Groza, care a făcut show pe Arena Națională. Îmbrăcată într-un costum de piele sumar, cu ținte, curele și catarame de inspirație romană, Loredana avea aerul unei Xena moderne, o prințesă războinică dezlănțuită între dansatoarele sale, costumate în majorete.

„Un vis devenit realitate, când am cântat pentru un stadion sold out!”, a scris ea pe rețelele de socializare. „Sunt onorată să fiu primul artist român care a concertat pe Arena Națională, în deschiderea meciului de adio al generației de aur! Mulțumiri speciale celor 180 de oameni care au fost alături de mine pe scenă și în backstage, care m-au susținut în a crea acest show! Mulțumesc minunatei audiențe!!”, a mai notat Loredana Groza.

Cu o seară înainte, diva muzicii românești a participat și la dineul oficial, unde s-a fotografiat cu marile staruri din fotbal.

Partida de adio a „Generației de Aur”, în care România, cu Gheorghe Hagi căpitan, a înfruntat o selecţionată mondială, condusă de pe margine de Jose Mourinho, a fost câștigată în fața „Stelelor Lumii” cu scorul de 3-2. În minutul 5 al partidei a fost ținut un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Daniel Prodan, decedat în 2016. Printre cei mai emoţionaţi a fost fiul său, Răzvan, care a evoluat în naţionala României la acest meci. Un portret al fostului jucător de la Steaua, Glasgow Rangers şi Atletico Madrid a fost ridicat în peluză.

Marele star al României a fost ”decarul” Gheorghe Hagi, care, așa cum și-a obișnuit fanii pe vremea când era fotbalist, a creat un moment de magie în fața celor peste 50.000 de spectatori și a milioanelor de telespectatori.

Partida a fost arbitrată de Ion Crăciunescu, iar tricourile fotbaliștilor au fos scoase la vânzare, banii fiind donați școlilor unde au învățat jucătorii români.

Multumesc Romania!



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg