Loredana Groza, mai sexy ca niciodată, la 48 de ani. S-a pozat aproape goală pe Instagram!

23 august, 2018
loredana groza plaja jpeg

Nu este niciun secret că Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar dacă anii au trecut, cântăreaţa se menţine în formă şi parcă arată mai bine de la o zi la alta.

image

Deşi ne-am obişnuit cu stilul ei vestimentar super sexy şi cu replicile cu conotaţie sexuală pe care le oferea concurenţilor de la „Vocea României“ de care era atrasă, cea mai recentă fotografie postată de Loredana Groza pe Instagram depăşeşte imaginaţia oricui.

Vedeta s-a fotografiat la mare, într-un costum de baie care îi pune în evidenţă corpul, iar like-urile au început să curgă rapid. În mai puţin de o oră de când a postat poza, Loredana Groza a strâns aproape 2.500 de like-uri, iar majoritatea comentariilor primite de la fani au fost parcă trase la indigo: „WOW“.

„Deasupra umbrelor de albastru infinit, am întotdeauna stânca mea sub tălpi, care îmi dă putere şi adevăr“, a fost mesajul care a însoţit fotografia.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg