Loredana Groza s-a despărțit de Andrei Boncea, cu care era căsătorită din 1998

27 martie, 2023

Vasile Groza, tatăl Loredanei Groza, a confirmat separarea artistei de Andrei Boncea.

Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg

În ultimii ani, multe zvonuri au fost cu privire la divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea. Artista a păstrat tăcerea, la fel și soțul ei. Până acum, când tatăl vedetei, Vasile Groza, a făcut lumină în acest caz și a confirmat că fiica lui a divorțat după mai bine de două decenii de căsnicie.

Vasile Groza a dezvăluit că nu îl interesează despre ginerele său, iar nici pe Loredana Groza nu o interesează unde stă acesta acum. Totuși, cei doi păstrează o relație normală, după spusele lui Vasile Groza. Aceștia au împreună o fiică, pe Elena Boncea.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus acesta pentru Cancan.

În prezent, Loredana Groza și Elena Boncea, fiica ei în vârstă de 24 de ani, se află de aproximativ o lună de zile într-o vacanță în India.

Povestea de iubire dintre Loredana Groza și Andrei Boncea

De zeci de ani o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar de foarte puţine ori a ieşit pe post discutând despre viaţa personală. A preferat să se laude cu cariera sa, cu multitudinea de piese pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Privind viața ei dincolo de scenă, cântăreaţa a fpst foarte discretă.

Loredana Groza s-a căsătorit încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în acelaşi an, artista a născut şi o fetiţă. Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul', „Fire and Ice: Cronica Dragonilor' şi „Garcea şi oltenii'.

Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care „Amen', în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever', al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani' în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël', în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Foto: Facebook, arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg