Loredana Groza, vacanţă cu fiica sa în destinaţii exotice

25 ianuarie, 2017
loredana1 png

Loredana Groza îşi ia liber după un an plin de filmări şi concerte. Acum două zile, cântăreaţa împreună cu fiica ei de 18 ani, Elena, şi-au luat zborul spre o vacanţă exotică. Prima oprire - Dubai.

Artista a distribuit pe reţelele de socializare prima fotografie de la plecarea din ţară, cu părul aranjat şi cu o carte în mână, în timp ce Elena, copilul său major, avea căştile pe urechi şi telefonul în mână. „În sfârşit oleacă de vacanţă:))) Prima oprire, Dubai!!! Ghiciţi următoarea destinaţie??? Fly high. Loredana”, a fost mesajul cântăreţei pentru prietenii virtuali.

Se pare că Lori a plănuit un concediu maraton prin mai multe ţări calde, departe de frigul din România. A doua destinaţie în care diva s-a fotografiat a fost Thailanda. În capitala Bangkok a experimentat bucătăria tradiţională thailandeză şi chiar a învăţat să gătească de la un bucătar chef într-un restaurant. Iată ce a ieşit!

Lori ne-a obişnuit deja cu alegerile surprinzătoare atunci când vine vorba de vacanţe. Anul trecut, ea împreună cu fiica sa au petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume, dar s-au bucurat şi de o binemeritată descoperire a Indiei, unde artista a făcut baie în fluviul Gange pentru a se purifica.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg