Lovitura de graţie? Angelina Jolie, pregătită să aducă dovezi de violenţă domestică în procesul de divorţ cu Brad Pitt. Îi pune pe copii să dea mărturii la tribunal

18 martie, 2021
1 eaaaaaaaaa jpg jpeg

Nu, nu s-a terminat „telenovela”! După aproape cinci ani de când vedeta din Maleficent a depus actele de divorţ, Angie şi Brad nu au încheiat încă toate negocierile, procesul lor continuând cu două aspecte importante din viaţa lor - custodia copiilor minori şi împărţirea averii. În rest, cei doi actori au fost declaraţi „necăsătoriţi” şi îşi pot vedea în continuare de viaţa lor.

E un fel de-a spune că îşi văd amândoi de viaţa lor, pentru că Jolie nu poate trece peste ce i-a făcut Pitt. Sau cel puţin aşa pare acum, la mai bine de patru ani de la intentarea divorţului, când Angelina se pregăteşte să-i aplice fostului ei soţ lovitura de graţie.

După ce tatăl celor şase copii ai ei a fost investigat de FBI şi de Protecţia Copilului şi a fost găsit nevinovat de vreun abuz asupra unuia dintre copiii lor, Angie susţine că are dovezi care să ateste violenţa domestică de care a fost capabil starul din Once Upon a Time in Hollywood.

Documente noi la tribunal

„Pe lângă declaraţia sub jurământ a Angelinei, există un document separat care conţine declaraţiile date de copiii minori ai fostului cuplu. Atât Brad, cât şi Angelina trebuie să-şi dea acordul ca Shiloh, Knox şi Vivienne să fie implicaţi în procesul de divorţ”, au scris cei de la The Blast. Ceilalţi copii ai lor, Maddox, Zahara şi Pax, pot, de asemenea, să ia cuvântul la tribunal, însă ei sunt adulţi şi pentru ei nu e nevoie de un acord parental în acest sens.

Jolie a depus actele de divorţ în septembrie 2016 şi de-atunci se luptă cu fostul ei partener de viaţă pe custodia copiilor şi pe averea lor. După ce actriţa a intentat divorţ, Pitt a fost investigat de autorităţile americane pentru abuz asupra minorului - la acea vreme - Maddox. “Cu toate că Brad nu a fost condamnat atunci pentru nimic, acuzaţiile pot fi reluate în procesul de divorţ neîncheiat încă, având în vedere că Angelina negociază încă termenii de separare oficială dintre ei doi”, precizează The Blast.

În acest moment, cei doi foşti soţi îşi doresc lucruri diferite – el vrea custodie împărţită, iar ea îşi doreşte custodie fizică completă.

Foto - ProdimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg