Lovitură grea pentru Charlize Theron: va fi înlocuită de o actriţă mai tânără în următorul Mad Max. "Asta este foarte dureros pentru mine", spune actriţa. Cine îi va lua rolul?

9 iulie, 2020
1 mad max jpg jpeg

Personajul ei din noul Mad Max va fi interpretat de "o actriţă de 20 şi ceva de ani".

Aceasta este decizia regizorului George Miller, care a anunţat că va trebui să o înlocuiască pe vedeta de 44 de ani, pentru că acţiunea noii pelicule se petrece înaintea celei în care apare Charlize, astfel că personajul ei, Furiosa, este mult mai tânără. Miller a încercat astfel să justifice o decizie care susţine că nu are de-a face cu discriminarea actriţelor ajunse la o anumită vârstă, ci cu plasarea în timp a acţiunii.

Cum a reacţionat Theron la aflarea acestei veşti? Actriţa a fost cât se poate de sinceră. "Asta este greu de digerat", a spus ea. "Îl respect pe Geroge, cu atât mai mult după ce am lucrat împreună. Este un maestru în ceea ce face şi îi doresc tot binele. Dar da, este dureros pentru mine. Dacă Geroge aşa consideră, am încredere în decizia lui. Deşi recunosc că mi-aş fi dorit să continue cu mine şi sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a interpreta acest personaj". Rămâne de văzut cine va fi aleasa lui George Miller pentru filmările care vor începe în 2021. Concurenţa va fi mare, iar zvonurile o dau ca favorită pe Anya Taylor-Joy (foto jos), care are 24 de ani. 

anna taylor joy gettyimages 1210126888 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg