Lovitură sub centură aplicată lui Putin! Oligarhul rus Abramovici se iubeşte cu o actriţă cu origini ucrainene! Totul despre idila lor secretă

13 martie, 2022
2 trio jpg jpeg

Conform celor publicate în exclusivitate de tabloidul The Sun şi preluate de Daily Mail pe 13 martie, oligarhul rus şi apropiatul lui Vladimir Putin are o relaţie amoroasă cu o actriţă cu origini ucrainene, care are jumătate din vârsta miliardarului.

Omul de afaceri proaspăt sancţionat de guvernul britanic are averea de peste 10 miliarde de lire sterline îngheţată şi se află într-o situaţie financiară fără precedent, însă asta nu-l împiedică să-şi vadă în continuare de viaţa lui amoroasă. Astfel, Abramovici are o idilă secretă cu starul TV Alexandra Korendyuk (25), care a apărut recent în show-ul rusesc You're All P***ing Me Off.

Proprietarul clubului de fotbal Chelsea, care a fost înlăturat de la conducere de Premier League, a fost asociat cu superba tânără de către jurnalistul rus monden Bozhena Rynska, apoi întreaga presă mondenă internaţională a preluat informaţia uimitoare.

Foarte puţine lucruri se cunosc despre actriţa devenită femeie de afaceri, însă un lucru e clar – ea a devenit iubita lui Roman la începutul anului sau cu câteva luni înainte de-a se încheia 2021. Rynska a făcut o descoperire epocală: “Noua iubită a lui Roman Abramovici este extrem de interesantă! La începutul anului, au început să apară zvonuri conform cărora oligarhul a fost cucerit de Alexandra Korendyuk. Se ştiu foarte puţine despre ea, doar că a înfiinţat o companie în industria muzicală.” Însă cea mai interesantă informaţie despre ea este legată de originea ei.

Experţii sunt de părere că numele de familie al Alexandrei are origine ucraineană. O sursă a dezvăluit pentru The Sun: “E ironic că Abramovici are o legătură cu o domnişoară cu trecut ucrainean în timp ce este sancţionat din cauza războiului rusesc din Ucraina şi-a asocierii lui cu Putin. E simplu de observat ce-i place lui la ea. Se pare că relaţia lor are aproape un an oricum…”  

Korendyuk a înfiinţat Institute of Music Initiatives, care-i ajută pe artiştii talentaţi să-şi lanseze cariera muzicală. În tot acest timp, frumoasa tânără a apărut, ca hostess, în două episode a unei producţii realizate în Moscova.

Oare ce părere are Vladimir Putin despre iubita lui Abramovici? O fi oare de acord ca prietenul lui să fie asociat cu o tănără cu origini ucrainene acum, când Ucraina e considerată de ruşi cel mai mare inamic al lor?

Foto - Profimedia, Institute of Music InitiativesRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg