Luana Ibacka, manechin la 44 de ani

7 aprilie, 2011
l   img 3613 jpeg

De ziua ei, vedeta TV a avut parte de un tratament special: a pozat în fel şi chip într-o şedinţă foto inedită. Luana îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 12 aprilie, dar n-a mai avut răbdare până atunci sa-şi primească

De ziua ei, vedeta TV a avut parte de un tratament special: a pozat în fel şi chip într-o şedinţă foto inedită.

Luana îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 12 aprilie, dar n-a mai avut răbdare până atunci sa-şi primească neconvenţionalul cadou: o şedinţă foto. „De mulţi ani ezit şi evit să particip la şedinţe foto, dar anul acesta am vrut fotografii. Împlinesc o vârstă care sună bine, 44 de ani! Cel mai mult mi-ar plăcut să zic 33, dar a trecut. Până la următoarea cifră rotundă sau pur şi simplu atractivă pentru viaţa mea, am dorit să imortalizez felul în care arăt şi simt în acest an.”

image
image

„Mircea Gheorghe mi s-a părut cel mai potrivit pentru un shooting de artă, fotografii care să surprindă felul în care o femeie la vârsta mea mai poate fi şi copil, şi sexy, şi naiva, şi tristă, şi plină de speranţă. Am realizat 900 de poze, pe care, cândva, le vom lua la prelucrat şi regândit ca stare, ca potenţial de a lucra unul cu altul”, a declarat vedeta Prima TV.