Luana Mitran, comentariu acid pentru toţi cei care se grăbesc să arunce cu pietre în Biserică: ”Întrebaţi-vă cine sponsorizează documentarele şi ştirile”

14 octombrie, 2021
5 luana2 jpg jpeg

Este un adevărat cutremur mediatic, după ce jurnaliştii de la Recorder au publicat un documentar despre cum gestionează Biserica Română fondurile publice şi europene.

În mediul online au loc întregi dispute şi multe persoane publice îşi exprimă părerile pro şi contra legate de subiect. O asemenea intervenţie a avut şi Luana Mitran, fosta soţie a lui Cabral, cu care are o fată adolescentă, Inoke.

Luana este creator de conţinut şi realizator de emisiuni, iar opinia ei legată de subiect este fermă. Iată ce a a distribuit pe pagina sa de Facebook: ”Pentru că nu vreau să fac reclamă unui documentar care răstoarna Biserica şi pe Patriarh, cu o zi înainte de Sfânta Parascheva, spun doar atât: să nu credeţi în viaţa voastră că unui JURNALIST îi pasă de voi, şi apoi, să nu vă pese vreodată de ce spune un jurnalist. Mai degrabă, întrebaţi-vă cine sponsorizează documentarele, ştirile şi uitaţi-vă în trecut cine sunt mogulii mass media.

Suntem în mare confuzie, datorită jurnalismului autohton! Singurul lucru salvator în amărâta asta de ţărişoară ar fi educaţia şi credinţa. Nimeni în ţara asta nu-şi îndeplineşte datoriile … acelea omeneşti, creştin ortodoxe, ca la carte.. Însă toţi sunt gata să intre în război unii cu alţii.. Biserica este despre pace, şi din toţi românii care puteau fi “demascaţi”… a-ţi ataca Patriarhul în pragul unei sărbatori creştine este o ispită drăceasca de neconceput. Pe vremuri, bărbaţii îşi apărau ţara cu preţul vieţii şi toţi marii noştri conducători îndemnau prin cuvant şi faptă la dragoste creştină.

Fugiţi de turmă. Păstraţi-vă credinţa şi integritatea morala. Nu huliţi preoţii, biserica şi Patriarhul. Însuşi Mântuitorul şi-a îndeplinit datoria de a plăti dările!

PS: În 2017 a fost un reportaj despre cum s-au furat 1,5 miliarde de euro pentru câteva zeci de km de autostrăzi. Nu a fost nimeni indignat. De cum e vândută şi furată ţara, ştiţi?”, a conchis, plină de indignare, Luana Ibacka pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg