Luana Mitran, comentariu acid pentru toţi cei care se grăbesc să arunce cu pietre în Biserică: ”Întrebaţi-vă cine sponsorizează documentarele şi ştirile”

14 octombrie, 2021
5 luana2 jpg jpeg

Este un adevărat cutremur mediatic, după ce jurnaliştii de la Recorder au publicat un documentar despre cum gestionează Biserica Română fondurile publice şi europene.

În mediul online au loc întregi dispute şi multe persoane publice îşi exprimă părerile pro şi contra legate de subiect. O asemenea intervenţie a avut şi Luana Mitran, fosta soţie a lui Cabral, cu care are o fată adolescentă, Inoke.

Luana este creator de conţinut şi realizator de emisiuni, iar opinia ei legată de subiect este fermă. Iată ce a a distribuit pe pagina sa de Facebook: ”Pentru că nu vreau să fac reclamă unui documentar care răstoarna Biserica şi pe Patriarh, cu o zi înainte de Sfânta Parascheva, spun doar atât: să nu credeţi în viaţa voastră că unui JURNALIST îi pasă de voi, şi apoi, să nu vă pese vreodată de ce spune un jurnalist. Mai degrabă, întrebaţi-vă cine sponsorizează documentarele, ştirile şi uitaţi-vă în trecut cine sunt mogulii mass media.

Suntem în mare confuzie, datorită jurnalismului autohton! Singurul lucru salvator în amărâta asta de ţărişoară ar fi educaţia şi credinţa. Nimeni în ţara asta nu-şi îndeplineşte datoriile … acelea omeneşti, creştin ortodoxe, ca la carte.. Însă toţi sunt gata să intre în război unii cu alţii.. Biserica este despre pace, şi din toţi românii care puteau fi “demascaţi”… a-ţi ataca Patriarhul în pragul unei sărbatori creştine este o ispită drăceasca de neconceput. Pe vremuri, bărbaţii îşi apărau ţara cu preţul vieţii şi toţi marii noştri conducători îndemnau prin cuvant şi faptă la dragoste creştină.

Fugiţi de turmă. Păstraţi-vă credinţa şi integritatea morala. Nu huliţi preoţii, biserica şi Patriarhul. Însuşi Mântuitorul şi-a îndeplinit datoria de a plăti dările!

PS: În 2017 a fost un reportaj despre cum s-au furat 1,5 miliarde de euro pentru câteva zeci de km de autostrăzi. Nu a fost nimeni indignat. De cum e vândută şi furată ţara, ştiţi?”, a conchis, plină de indignare, Luana Ibacka pe pagina sa de Facebook.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg