Lucian Mîndruţă şi-a dus soţia în Italia. Cât a plătit prezentatorul pentru această vacanţă

14 iunie, 2021
8 lucian17 jpg jpeg

Lucian Mîndruţă şi soţia lui au petrecut câteva zile de vis în Italia. Prezentatorul recunoaşte că a achiziţionat această vacanţă în martie, când pandemia era în plină desfăşurare, aşa că a scos din buzunar doar 200 de euro.

 “Acum trei luni, în vârf de epidemie, am făcut un pariu statistic: că prin iunie o să fie mult, mult mai lejer cu epidemia şi-o să putem călători.

Doar eu aveam încredere în vremea aceea, nu şi liniile aeriene sau hotelierii. Aşa că am luat trei zile în Florenţa, cu tot cu avion, cu vreo 200 de euro. Asta era preţul în martie.

Pariul e câştigat. Nu sunt mulţi turişti, trebuie să completezi multe hărtii înainte să intri în ţară (un formular online înainte, unul în avion şi încă unul online la aterizare) şi să faci un test PCR. Până la urmă doar pe asta l-au cerut la graniţa, unde am stat cam jumătate de ora la coadă.

Şi merită. Din plin.

Eu n-am mai fost în Toscana, dar soţia mea îmi spune că am avut noroc: totul e deschis şi încă nu sunt turişti. Apropos, masca e obligatorie pe stradă. În locurile de pozat am scos-o doar, cum făceau şi italienii, după care la loc!

Aveţi aici cele mai bune imagini, dacă doriţi să pofiţi la invidie sau hătereala. Dar să ştiţi că şi eu va iubesc!”, povesteşte Mândruţă.

Aventura nu s-a oprit însă aici. “În a doua zi la Florenţa am făcut şi noi ce fac toţi italienii. Ăia leneşi: am închiriat un scuter. Cu motor (cer scuze la domnii ecologişti) şi am plecat prin Toscana.

N-am ajuns prea departe: la Fiesole, un sat de lângă. Vreo 9 km, o urcare minunată de biciclete, foarte uşoară pe Vespa.

Şi-acum? Am găsit un castel între dealuri, să pranzim pe opulenţă. Ne scuzaţi”…Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg