Lucian Mîndruţă va concura sâmbătă în Turul Franţei

14 iulie, 2017
Lucian Mindruta bicicleta jpeg

Pasionat de ciclism, cum îl ştim, jurnalistul a decis să-şi testeze limitele participând la cel mai mare concurs de gen din Europa.

image

Este unul dintre principalii promoteri ai sportului în România, în special ai ciclismului şi ai iahtingului. Lui i se datorează multe dintre maratoanele pe bicicletă prin ţară, în cele mai frumoase colţuri din România şi pe trasee solicitante.

Anul acesta, Lucian Mîndruţă vrea să-şi testeze limitele, aşa că s-a înscris în cea mai dură competiţie de gen, Turul Franţei. Şi nu e singurul concurent român!

"Gata! Am împachetat bicicleta pentru drumul cel lung cu camionul până la Turul Franţei. Pe 15 particip, împreună cu alţi 10 români, la Etape du Tour, competiţia dedicată amatorilor. Biclă am. Antrenament ce-mi mai trebuie. Cursa: Col d'Izoard. 185 de kilometri, 3500 de metri diferenţă de nivel", a anunţat Lucian Mîndruţă pe contul său de socializare.

image

"Aici merg, Turul Franţei, competiţia de amatori. Câteva lucruri de ştiut: 15.000 de oameni la start. Ţi se cere certificat medical că poţi. Nu termină toţi: în fiecare an sunt câteva infarcturi. Sau mai rău. Anul ăsta suntem 10 sportivi din România care încearcă să termine. Sunt 185 de kilometri şi 3.500 de metri diferenţă de nivel. E ca şi cum ai încerca să urci Transfăgărăşanul de vreo două ori şi după aia să te duci şi până la Cluj... Într-o zi. Sigur că e greu. Sigur că-s şanse mari să abandonez. Dar sigur că mi-e absolut imposibil să nu încerc!", au venit şi explicaţiile, tot via Facebook, alături de un filmuleţ cu traseul.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg