Lucruri mai puţin cunoscute despre Andreea Esca! Cu cine era într-o relaţie soţul ei atunci când s-au cunoscut?

13 noiembrie, 2018
1 andreea esca alexandre eram jpg jpeg

Sunt împreună de aproape 22 de ani, aniversare ce urmează să vină în luna ianuarie a anului viitor, iar relaţia lor este la fel de frumoasă ca în prima zi.

Andreea Esca şi Alexandre Eram se iubesc şi astăzi la fel de tare, iar rodul iubirii lor sunt Alexia, o tânără frumoasă în vârstă de 18 ani care a plecat la studii în străinătate în această toamnă, şi Aris, în vârstă de 15 ani. Chiar dacă lucrurile merg minunat în familia ştiristei de la Pro TV, puţini sunt cei care ştiu cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca şi Alexandre Eram.

În urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Esca a vorbit într-un interviu acordat pentru revista Tango (Marea Dragoste), despre cum şi-a cucerit actualul soţ.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: «Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru». Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba. Apoi am auzit că pleacă în vacanţă şi am înţeles că era într-o relaţie. Am văzut că nu reacţionează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: «Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea»“, şi-a început Andreea Esca dezvăluirile despre primele interacţiuni cu Alexandre Eram.

image

Vedeta de la Pro TV a continuat afirmând că a făcut tot posibilul să îl cucerească pe Alexandre, a mers peste tot pe unde mergea el, însă faptul că bărbatul era într-o relaţie la acea vreme a complicat puţin lucrurile, dar pentru ea nu a contat acest lucru.

„N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deşi m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo. Ba chiar la stand, într-o zi, era şi cu fata aia cu care era el atunci. Era superbă. I-am zis «Bună» şi am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea şi nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul şi mi-am văzut de viaţă“, a spus Andreea Esca.

După un timp, însă, norocul i-a surâs ştiristei de la Pro TV, care l-a reîntâlnit întâmplător pe Alexandre Eram: „Peste câteva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care mă adusese la Soti. Cum stăteam noi la masă, pe cine văd? Pe el. Era cu un prieten! Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez!  L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. «O să vin», a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit! Atunci am zis: «Gata»! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună“.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg