Lucruri mai puţin cunoscute despre Lidia Buble, Dorian Popa şi Pepe! Ce crezi că făceau în copilărie?

31 august, 2018
dorian popa lidia buble pepe jpeg

Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Next Star“ a însemnat pentru juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa nu doar o mare bucurie să descopere pe această scenă cei mai talentaţi copii din România, ci şi o bună ocazie să-şi amintească de perioada copilăriei, de preocupările şi păţaniile lor de atunci.

image

Aşa se face că, la filmări s-a aflat că Dorian Popa şi-a tăiat limba pe jumătate la vârsta de opt ani, în timp ce sărea „ca apucatul” pe o saltea gonflabilă, dar şi că a fost olimpic la matematică, în şcoala generală.

Lidia Buble a cântat în copilărie în corul bisericii şi, în perioada cât a stat acasă, la Deva, mergea în fiecare duminică la biserică, alături de numeroasa sa familie. A absolvit Liceul Sportiv din localitate şi a avut-o colegă de clasă pe gimnasta de talie mondială Sandra Izbaşa. De asemenea, despre Lidia s-a mai aflat că are fobie la broaşte şi că îi place foarte mult să se uite la desene animate. Unul dintre preferatele ei este „Povestirile Răţoiului”, pentru care a şi dublat coloana sonoră, în limba română.

Şi despre Pepe s-au aflat lucruri noi la „Next Star”. De exemplu, că în şcoala generală a fost comandant de grupă şi că, în fiecare zi, la începutul orelor, dădea tonul imnului „Trei culori”, în faţa întregii clase.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate