Lucruri surprinzătoare pe care nu le ştiai despre George Clooney!

8 februarie, 2015

Acum este celebru şi fiecare pas de-al său este atent monitorizat de presa internaţională. Însă, lucrurile n-au stat întotdeauna aşa. Haideţi să vedem, aşadar, câteva dintre lucrurile mai puţin ştiute despre George Clooney!

Anii 1970: În şcoala generală, George a contractat o boală care i-a paralizat jumătate de faţă. Pentru un an întreg, George nu a putut să mănânce cum trebuie şi nici să vorbească. De asemenea, în timpul acestei maladii, actorul a ţinut ochiul stâng închis, ceea ce i-a adus porecla ”Frankenstein”. Actorul declara în 2003 într-un interviu dat publicaţiei Mirror că acea perioadă a fost cea mai urâta parte din viaţa sa: ”Nu vă închipuiţi cât de cruzi sunt copiii. Am fost luat la mişto şi batjocorit, însă asta m-a făcut mai puternic.”

Anul 1981: George Clooney s-a lăsat de şcoală după ce verişorul lui l-a anunţat că vrea să facă un film cu buget redus despre cursele de cai. După ce a jucat un rol secundar în filmul respectiv, George a luat decizia de a-i da o şansă carierei de actor şi s-a mutat în Los Angeles pentru a-şi încerca norocul.

Anul 1984: Clooney a jucat rolul lui Ace, un medic rezident, în sitcomul E/R. După acesta a urmat rolul din The Facts of Life.

Anul 1988: George locuieşte cu prietena sa Kelly Preston în Hollywood Hills şi-i dăruieşte acesteia un porcuşor domestic, pe nume Max. După despărţirea de aceasta, Clooney rămâne cu porcuşorul pe care îl lasă chiar să şi doarmă cu el. Max a murit în 2006 şi a fost unul dintre cei mai longevivi porcuşori.

Anul 1989: La câteva luni după ce s-a despărţit de Kelly Preston, acesta s-a cuplat cu Talia Balsam, femeie cu care s-a şi căsătorit în Las Vegas. Din păcate, mariajul nu a durat decât trei ani, iar la momentul acela Clooney a declarat că ”nu e genul de bărbat căsătorit”.

Anul 1994: George Clooney joacă în ER, rolul doctorului Doug Ross, ceea ce îi aduce acestuia nominalizarea la premiile Emmy în 1995 şi 1996.

Anul 1996: Actorul începe o relaţie cu Celine Balitran, relaţie care rezistă până în 1999. La acel moment, Clooney spunea că este îndrăgostit până peste cap şi nu-şi poate începe ziua fără iubita sa.

Iar din acest moment, cariera sa este în permanentă evoluţie, primind de-a lungul anilor numeroase nominalizări, dar şi diferite premii pentru activitatea sa cinematografică.Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg