Lucrurile se-ncing în cuplul Pete Davidson - Emily Ratajkowski. Cum au fost surprinși, în public?

13 decembrie, 2022
Pete Davidson, Getty (1) jpg

E clar, Pete Davidson știe cum să facă o femeie să zâmbească. Niciuna nu poate sta serioasă în compania sa.

Deși oficial nu sunt împreună, neoficial sunt tot mai des văzuți împreună. Cea mai recentă ieșire publică a fost când simpaticul prezentator “Saturday Night Live” a dus-o seara la un meci de baschet, alături de prietenul Ben Stiller.

Pete Davidson, Getty (4) jpg

Cei doi stau unul lângă altul la Madison Square Garden, la meciul Knicks-Grizzlies și nimeni nu ar zice că nu sunt un cuplu.

La o lună de când zvonurile s-au intensificat cu privire la relația lor, iar Emily Ratajkowski a fost surprinsă acasă la comediant, au petrecut Ziua Recunoștinței împreună, iar acum s-au simțit de milioane la meci, unde au avut bilete de VIP: chiar în primul rând.

Este semnul clar că nu se mai ascund și că oficializarea relației este doar pasul următor.

Pete Davidson este foarte plăcut de femei pentru caracterul său frumos și blând și simțul umorului ieșit din comun. De asemenea, și foarte tolerant, comportându-se exemplar cu copiii partenerelor sale. Să nu uităm că și Emily Ratajkowski este mămică, iar Pete Davidson vine după o relație cu Kim Kardashian, vedetă și mamă a patru copii. Emily Ratajkowski l-a și sărbătorit pe actor recent, la el acasă. Pete Davidson a împlinit 29 de ani și are o predilecție pentru iubitele mai mari decât el. E drept, Emily Ratajkowski nu este cu mult mai mare, are 31 de ani.

O apropiată a modelului a dezvăluit PageSix că bruneta savurează timpul de calitate pe care îl petrece cu Pete Davidson, că au foarte multe în comun și că lui Emily Ratajkowski îi place foarte mult că legătura lor este ”amuzantă și fără stres”. Tot sursa a menționat că Emily Ratajkowski îl consideră perfect pe Pete Davidson după o perioadă grea, post divorț. Emily Ratajkowski s-a despărțit anul ăsta de rebelul soț Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu în vârstă de 1 an, Sly.

Ar fi bine totuși ca una dintre toate femeile pe care Pete Davidson le resuscitează atât de bine emoțional să se și implice alături de el, nu doar să-l folosească pe post de balsam emoțional.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg