„Lucy Ewing” din serialul "Dallas" e de nerecunoscut astăzi. Actriţa Charlene Tilton, o viaţă marcată de drame şi alcool

20 martie, 2020
4 luc jpg jpeg

A cunoscut faima după ce a apărut  în rolul lui „Lucy Ewing” în serialul Dallas. Cu toate acestea, după ce a părăsit cunoscuta producţie, în 1990, nu a mai reuşit să îşi arate talentul în roluri măreţe, iar viaţa ei nu a fost una de poveste. Astăzi, frumoasa actriţă e de nerecunoscut.

3 charle jpg jpeg

Charlene Tilton a fost timp de 11 ani „Lucy Ewing” , nepoata lui  Miss Ellie”, blonda naivă şi uşor de manipulat dintr-o familie cu tradiţie.  

8 luc9 jpg jpeg

Actriţa şi-a descoperit pasiunea pentru cinematografie încă din copilărie, iar visul ei de a deveni actriţă s-a materializat pe când avea doar 17 ani. Charlene mărturisea la emisiunea lui Oprah că s-a identificat cu "Lucy" imediat după citirea scenariului, iar rolul din Dallas a ajutat-o să pătrundă într-o cu totul altă lume.

2 charlene tilton jpg jpeg

 „Nu voiam să stau în spatele porţilor, ci voiam să fiu pe platourile de filmare”, spune Charlene.

Viaţa ei sentimentală a fost una cu suişuri şi coborâşuri, iar furtunile apărute au fost la un pas să o doboare. Charlene Tilton s-a căsătorit prima oară cu cântăreţul country Johnny Lee, dar mariajul a durat doar doi ani. Cei doi au avut o fiică, cântăreaţa country Cherish Lee. Un an mai târziu, blonda şi-a unit viaţa cu cea a actorului Domenick Allen. După şapte ani, cei doi şi-au separat drumurile fără regrete.

Ulterior, s-a logodit cu cameramanul Cheddy Hart. În 2009, când era mai fericită ca niciodată, destinul îi oferă o lovitură neprevăzută şi o duce pe marginea prăpastiei. Charlene îşi pierde marea dragoste, Cheddy moare la doar 54 de ani. Tilton mărturisea într-un interviu că el a fost singura ei iubire adevărată. Devastată de durere, actriţa îşi găseşte refugiul în alcool, iar depresia pune stăpânire pe întreaga ei viaţă.Tilton nu îşi mai părăseşte casa luni întregi.

Acum , la 61 de ani, actriţa a reuşit să se împace cu durerea. A jucat într-o continuare a serialului Dallas din 2012 până în 2014, a lucrat ca producător la trei filme, iar în paralel predă actorie copiilor şi adulţilor care suferă de autism. Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg