Ludovic Orban face dezvăluiri de senzaţie: "Am făcut dansuri populare"

23 martie, 2021
1 orban jpg jpeg

Ludovic Orban va sta în această seară faţă în faţă cu Denise Rifai.

Fostul premier este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice. S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Preşedinte al acestui partid şi se află la primul mandat de Preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În această seară, Orban va vorbi despre lucruri mai puţin ştiute despre viaţa sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranţă au atras atenţia este cel legat de apetenţa politicianului pentru dans.  

“Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenmimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanţilor diferite chestiuni. Eu am făcut dansuri populare, puţină lume ştie despre mine lucrul asta. Ştiu cântece populare din toate zonele ţării”, afirmă Ludovic Orban.

 “Vi se pregăteşte înlăturarea de la şefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriţi puterea cu orice preţ?”, “Aţi dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Aţi petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteţi misogin cu femeile din politică?”,  “Vreţi să păreţi mai sărac decât sunteţi?”, acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediţia de astăzi a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, care se difuzează de la ora  23:15, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg