Lui Cătălin Scărlătescu i-a rămas mare haina de Chef! Cât a slăbit la "America Express"

12 august, 2022

Juratul emisiunii "Chefi la cuțite" și-a surprins fanii cu transformarea prin care a trecut în America. Acum are aceeaşi greutate ca Chef Florin Dumitrescu!

Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg

Proaspăt întors din aventura de la "America Express", Cătălin Scărlătescu a afişat o siluetă nouă, mult mai apropiată de cea pe care a obţinut-o în urmă cu trei ani şi jumătate. Cu alte cuvinte, a rămas în cursă, alături de partenera sa, Doina Teodoru, suficient de mult pentru a scăpa de nesuferita burtă.

Cel puţin, asta o demonstrează imaginile postate recent de Cătălin Scărlătescu pe conturile de socializare, unde ne arată într-o înregistrare cum nici măcar haina de Chef nu-i mai vine bine, fiindu-i cu multe numere mai mare. Practic, Scărlătescu "înoată" în tunica de bucătar de la "Chefi la cuţite"!

"Asta-i bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul "America Express"!", spune el amuzat, chiar pe platourile de filmare de la Antena 1, unde au început deja înregistrările pentru cel de-al 10-lea sezon "Chefi la cuţite".

Şi, ce-i drept, fără cele 10-15 kilograme pierdute în "America Express", cel mai alert reality show difuzat în România, Cătălin Scărlătescu arată net întinerit şi pus pe fapte mari.

Catalin Scarlatescu America Express (3) jpg

Cătălin Scărlătescu a ales să parcurgă drumul prin Mexic, Guatemala și Columbia alături de iubita lui, Doina Teodoru. El este al doilea Chef care acceptă provocarea de-a intra în această cursă, după ce Sorin Bontea a participat în sezonul precedent şi a şi încheiat concursul pe primul loc, împreună cu partenerul său, Răzvan Fodor. Oare îl vom vedea concurând în sezonul următor pe Chef Florin Dumitrescu?

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg