Lui Gojman nu-i plăceau sporturile extreme, iar Mirela schiază non-stop! Concurenta de la „Insula iubirii“, pe pârtie cu noul iubit

14 ianuarie, 2019
1 mirela insula iubirii jpg jpeg

De câteva săptămâni,  atât presa, cât şi fanii emisiunii „Insula iubirii“, au fost cu ochii pe noua relaţie a Mirelei Baniaş, care se iubeşte de câteva luni cu Florin Tecar, un afacerist din Dej.

Iniţial, toată lumea a afirmat că diferenţa de vârstă dintre fosta concurentă de la „Insula iubirii“ şi iubitul ei este foarte mare, însă până la urmă s-a aflat că pe cei doi îi despart doar şase ani.

image

Weekendul abia încheiat, Mirela Baniaş a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de Florin şi a ţinut să precizeze încă o dată că diferenţa de vârstă dintre ei nu este foarte mare.

„Eu am 36 de ani, el are 42 de ani şi schiem al naibii de bine. #echipa #fericire #veselie #zilefrumoase #vacanta #zapada #sufletefericite #mestecanis“, a scris Mirela de la „Insula iubirii“ alături de fotografia realizată pe pârtia de la Mestecăniş.

Mirela pare că se simte mai bine ca niciodată şi că este împlinită, mai ales că în timpul emisiunii „Insula iubirii“ afirma că lui Ionuţ Gojman, bărbatul alături de care ajunsese în Thailanda, nu îi plăceau deloc sporturile extreme.Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia