Luke Perry a fost iubit de milioane de femei. Dar cu cine s-a iubit acesta?

5 martie, 2019
luke perry jennie garth profimedia 0140250233 jpg jpeg

Luke Perry a fost iubit de o cohortă de femei în anii '90, când acesta era starul serialului "Beverly Hills, 90210". 

Celebrul lui personaj, unul cu care a fost asociat până la moarte, şi anume Dylan McKay, a fost ţinta pasiuniii celor două femei fatale din show: Brenda Walsh şi Kelly Taylor. 

Ieri, când acesta a plecat dintre noi la doar 52 de ani, le-a avut aproape pe cele mai importante femei din viaţa lui: fosta soţie Rachel 'Minnie' Sharp, mama celor doi copii ai lui, Jack şi Sophie, şi logodnica lui, Wendy Madison Bauer, în vârstă de 44 de ani.

luke perry si logodnica profimedia 0327416216 jpg jpeg

Nimeni nu ştia că Luke s-ar fi logodit cu aceasta, acest detaliu fiind făcut puiblic de purtătorul lui de cuvânt, odată cu trista ştire că actorul a decedat. Cei doi au apărut o singură dată împreună la un eveniment monden, în 2017, Wendy fiind de profesie terapeut specializat pe probleme de familie. 

Dar aşa a fost Luke Perry toată viaţa lui. A preferat să-şi trăiască relaţiile discret, departe de ochii paparazzilor, singura poveste despre care s-a ştiut şi s-a scris mai mult fiind cea a mariajului său de zece ani. 

În anii '80, timp de un an, Luke a avut o relaţie cu fosta sirenă Baywatch Yasmine Bleeth, înainte ca aceasta să devină celebră cu rolul din serialul cu salvamari. 

yasmin bleeth ok jpg jpeg

În 1990, s-a scris că Perry s-ar iubi cu actriţa Kelly Preston, cea care s-a măritat, ulterior, cu John Travolta.

După ce a apărut în filmul Buffy The Vampire, realizat după serialul cu nume omonim, s-a zvonit că Luke ar fi avut o idilă cu partenera lui de platouri, Kristy Swanson.

luke perry buffy profimedia 0043044924 jpg jpeg

Dar cea care şi-a împărţit viaţa cu cea mai bună versiune a actorului, în perioada în care acesta era în apogeul carierei, este actriţa Minnie Sharp, cu care Perry s-a căsătorit în 1993. Mariajul lor a durat zece ani, până în 2003, şi în urma lui au venit pe lume cei doi copii ai lui Luke, Jack, de 21 de ani, şi Sophie, de 18.

luke perry si fosta sotie profimedia 0417233332 jpg jpeg

Jack Perry este un wrestler profesionist, mai cunoscut în lumea aceasta sub numele de scenă Jungle Boy Nate Coy (foto jos).

natecoy jpg jpeg

Renee Zellweger este un alt nume mare cu care Luke Perry s-ar fi iubit neconfirmat, în 2007, însă cel mai interesant zvon legat de viaţa amoroasă a starului le implică pe Branda şi Kelly din "Beverly Hills, 90210". 

Ei bine, se spune că interpretul lui Dylan ar fi avut o aventură cu fiecare dintre cele două actriţe care le-au jucat pe faimoasele rivale, şi anume Shannen Doherty şi Jennie Garth.

gettyimages 83382603 jpg jpeg
gettyimages 596299568 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg