"Lumea a uitat-o, dar eu nu o voi uita niciodată, e iubirea din tinereţe!" Cine spune asta despre Stela Popescu

14 aprilie, 2021
1 stala1 jpg jpeg

I-a legat o dragoste mare, dar, la un moment dat, ea a ales să fie protagonistă într-o altă poveste, cea cu Puiu Maximilian.

Dan Puican  a ├«n┼úeles-o pe Stela Popescu pentru alegerea f─âcut─â ┼či nu i-a purtat ranchiun─â dup─â divor┼ú.. Ba mai mult, ├«n timp au devenit prieteni. Uneori, obi┼čnuia chiar s─â ia masa cu actuala so┼úie ┼či cu Stela.

Acum ├«i duce dorul. ÔÇťNu cred c─â m─â mai duc la Cernica, la morm├óntul Stelei, de Pa┼čte, pentru c─â este foarte departe, ├«ns─â o s─â ├«i aprind o lum├ónare la Biseric─â s─â aib─â lini┼čte pe lumea cealalt─â. Mereu ├«mi aduc aminte de ea chiar dac─â timpul a trecut a┼ča repede, o mai visez, destul de des ├«mi apare ├«n vis. Ultima dat─â am visat-o c─â era la radio ├«n calitate de invitat ┼či vorbea despre experien┼úele sale profesionaleÔÇŁ, s spus Dan Puican pentru Impact.ro.

ÔÇťNu o voi uita niciodat─â pe Stela, iubirea din tinere┼úe nu se uit─â niciodat─â. Lumea am v─âzut c─â a uitat-o, dar asta din cauz─â c─â are at├ótea necazuri . ├Äns─â, eu nu o voi uita niciodat─â indiferent de perioada prin care o s─â trecÔÇŁ, a ad─âugat el.