Ce influenceri! Reacția unui supermarket după ce Sânziana Negru a promovat produse și le-a aruncat la coș

22 iulie, 2024

Nu este nimic neobișnuit ca influencerii consacrați să primească produse gratuite cărora să le facă reclamă pe conturile lor de socializare.

FotoJet Lidl jpg

Este o practică foarte comună mai ales în România. Însă un scandal cu iz mioritic a enervat unul dintre cele mai cunoscute supermarket-uri din România.

Pe scurt, magazinul german care este și unul dintre sponsorii Electric Castle a oferit influencerilor Sânziana Negru și Ștefan Floroaica produse cărora să le facă reclamă.

Cei doi și-au făcut treaba de influenceri, nu zice nimeni nu. Doar că gestul lor de după a inflamat mediul online!

Odată ce au terminat de filmat videoclipul de promovare, cei doi au aruncat punga la gunoi. Întreaga situație a creat un adevărat scandal pe internet și au apărut și pozele doveditoare. Pe lângă gestul urât, având în vedere faptul că erau produse recent primite, românii s-au duelat în comentarii și s-au întrebat de ce nu au donat produsele, în loc să le arunce.

Situația este cu atât mai gravă, cu cât firma germană este puternic implicată în combaterea risipei. În felul acesta, cei doi influenceri au aruncat la coș principiile magazinului care îi alesese pentru reclamă.

Sanziana Lidl PNG

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au fost văzuți de câțiva tineri aflați la festival atunci când au aruncat la gunoi punga plină cu mâncare. Cei doi tocmai terminaseră de filmat un videoclip în care au promovat produsele respective.

Punga Sanziana PNG

Tinerii au fost surprinși să vadă gestul influenceriței și al iubitului său, așa că au mers să verifice dacă, într-adevăr, au aruncat mâncarea pe care o promovaseră. Aceștia au făcut și o fotografie pe care au postat-o în mediul online.

Lumea online este neiertătoare. Cu siguranță Sânziana Negru și Ștefan Floroaica vor trage ponoasele acestui gest mult timp de acum încolo!

Reacția lanț de magazine de tip discount după gestul făcut de Sânziana Negru

Lanțul de magazine a reacționat la scurt timp după ce în mediul online a apărut fotografia cu punga aruncată la gunoi de către Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Situația este una foarte delicată, mai ales că magazinul german luptă împotriva risipei alimentare.

Reprezentanții companiei au explicat că nu își pot explica gestul făcut de celebra influenceriță. Mai mult decât atât, urmează să aibă o discuție cu ea pe această temă. De asemenea, vor reevalua și colaborarea cu ea.

„Am aflat cu tristețe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Rețelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. Implementăm constant măsuri antirisipă în operațiunile noastre şi susținem Băncile pentru alimente atât cu produse, cât si financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura.

Ne încurajăm clienții să reducă risipa alimentară prin campanii, postări, tips and tricks despre cum poți folosi alimentele rămase în frigider, prin acțiuni de vânzare accelerată a produselor care se află aproape de ieşirea din perioada de valabilitate sau prin mesaje afişate în magazinele noastre.

Urmează să avem o discuție cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea. Ne pare foarte rău că a recurs la acest gest și vă asigurăm că angajamentul nostru de a lupta împotriva risipei alimentare este ferm și vom continua să extindem măsurile pe care le luăm în acest sens.”, au transmis reprezentanții magazinului, potrivit Cancan.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg
Cele mai sexy picioare de la Hollywood jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Ana Bodea și Valentin Butnaru foto OK Magazine DSC 7563 jpg
Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311741 jpg
larry hagman jpeg
Victoria Beckham, Harper jpg
Ben și Jen, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Profimedia jpg
Angelina Jolie la Veneția FotoJet (2) jpg
Monica Bellucci la Veneția profimedia 0902683790 jpg
Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu la Festivalul de Film de la Venetia   FOTO Instagram (1) jpg
FotoJet Dallas jpg