Luminiţa Anghel a luat o hotărâre în privinţa fetiţei adoptate

25 mai, 2016
Luminita Anghel jpeg

Măriuca a revenit în atenţia presei, odată cu dorinţa mamei sale biologice de a o încredinţa din nou artistei. Iată, însă, ce a decis cântăreaţa.

Luminiţa Anghel locuieşte acum în America.

După scandalul în care a târât-o Angelica Constantin, mama biologică a Măriucăi, fetiţa pe care a vrut s-o adopte, Luminiţa Anghel a decis să renunţe la adopţie, iar copilul s-a întors în centrul de plasament. Recent, însă, Angelia Constantin a declarat că îi pare rău de cele întâmplate şi că fetiţa îşi doreşte să se reîntoarcă în sânul familiei Luminiţei Anghel, fapt pentru care Angelica ar fi dispusă să-i ofere custodia cântăreţei.

„Eu am vrut să-i dau fetiţa. I-o dau şi acum, chiar vreau să i-o dau pe Măriuca. Ştiu că are grijă de ea, are o situaţie bună şi nu i-ar lipsi nimic, însă o singură condiţie. Mergem la notar în prezenţa a doi martori şi semnăm un document în care menţionăm că mă lasă să văd fata ori de câte ori doresc pentru totdeauna. Doar aşa îi dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amărâtă. Îl mai am şi pe cel mic. E greu să te descurci. Noi ne căutam şi de muncă“, a declarat Angelica Constantin luna trecută în emisiunea “WowBiz”, de la Kanal D.

„Nu mai sunt în nici o relaţie, nu pot spune nimic despre asta altfel. Nu mai suntem în nici o relaţie, e bine aşa cum e şi subiectul e încheiat”, a mărturisit Luminiţa Anghel pentru “Focus TV”, care spune că îşi dedică tot timpul fiului ei biologic, Filip, în vârstă de 4 ani. Celălalt băiat al său adoptat, David, împlinit deja 18 ani.

„Filip este copilul meu biologic, nu se compară. Dar subiectul acela este încheiat, din foarte multe motive, toată lumea ştie, nu mai e nimic de făcut”, a mai spus artista.

Filip, fiul Luminiţei AnghelRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg