Luminița Anghel a rupt legăturile cu fiul adoptiv. David Pușcaș a ajuns acum în grija altei vedete

6 octombrie, 2022
Luminița Anghel (2) jpg

Saga fiului adoptiv al Luminiței Anghel pare că nu se mai sfârșește. Acum, o altă vedetă are grijă de David Pușcaș, după ce îndrăgita artista a înțeles că nu poate ajunge la un consens cu băiatul.

Putem spune că din perspectiva fiecăruia s-a desfășurat o dramă. Fiul adoptat nu s-a mai simțit apreciat și dorit după ce Luminița și-a refăcut viața, David având o personalitate puternică nu a reușit să clădească o relație cu noul partener al mamei sale și a fost constant nostalgic după Marcel Pușcaș, cel pe care l-a știut de tată. Chiar a mărturisit că probabil cea mai mare greșeală a fost că a rămas cu mama, nu cu tata, după divorț.

La rândul său, Luminița a trebuit să se împartă între cei doi: fiul adoptat și noul soț. Viața artistei nu a fost deloc una ușoară, dar caracterul său de învingătoare a ajutat-o să iasă din dificultăți. Trist este că relația cu David a fost puternic deteriorată, iar cei doi acum nu-și mai vorbesc.

La ora actuală, excentricul David Pușcaș și-a găsit un refugiu în casa unei alte cântărețe, Dana Coteanu, cunoscută în showbiz ca Dana Marijuana.

 Artista care în anii 2000 făcea furori în hip-hop-ul românesc și care recent și-a pierdut iubitul în mod tragic, în urma unui accident casnic, l-a luat în grija sa pe fiul Luminiței Anghel. Conform unui articol publicat de libertateapentrufemei.ro, Dana Marijuana a mărturisit că îl consideră pe David ca fiind copilul său și că are grijă de el așa cum poate. David Pușcaș o vizitează des și, atunci când are nevoie de sfaturi, artista i le oferă fără să stea prea mult pe gânduri, mai ales că spune că o cunoaște și pe mama lui. Dana Marijuana are la rândul său două fetițe, pe Iris, în vârstă de 7 ani, și Alesia care are 15 ani.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg