Luminița Anghel a rupt legăturile cu fiul adoptiv. David Pușcaș a ajuns acum în grija altei vedete

6 octombrie, 2022
Luminița Anghel (2) jpg

Saga fiului adoptiv al Luminiței Anghel pare că nu se mai sfârșește. Acum, o altă vedetă are grijă de David Pușcaș, după ce îndrăgita artista a înțeles că nu poate ajunge la un consens cu băiatul.

Putem spune că din perspectiva fiecăruia s-a desfășurat o dramă. Fiul adoptat nu s-a mai simțit apreciat și dorit după ce Luminița și-a refăcut viața, David având o personalitate puternică nu a reușit să clădească o relație cu noul partener al mamei sale și a fost constant nostalgic după Marcel Pușcaș, cel pe care l-a știut de tată. Chiar a mărturisit că probabil cea mai mare greșeală a fost că a rămas cu mama, nu cu tata, după divorț.

La rândul său, Luminița a trebuit să se împartă între cei doi: fiul adoptat și noul soț. Viața artistei nu a fost deloc una ușoară, dar caracterul său de învingătoare a ajutat-o să iasă din dificultăți. Trist este că relația cu David a fost puternic deteriorată, iar cei doi acum nu-și mai vorbesc.

La ora actuală, excentricul David Pușcaș și-a găsit un refugiu în casa unei alte cântărețe, Dana Coteanu, cunoscută în showbiz ca Dana Marijuana.

 Artista care în anii 2000 făcea furori în hip-hop-ul românesc și care recent și-a pierdut iubitul în mod tragic, în urma unui accident casnic, l-a luat în grija sa pe fiul Luminiței Anghel. Conform unui articol publicat de libertateapentrufemei.ro, Dana Marijuana a mărturisit că îl consideră pe David ca fiind copilul său și că are grijă de el așa cum poate. David Pușcaș o vizitează des și, atunci când are nevoie de sfaturi, artista i le oferă fără să stea prea mult pe gânduri, mai ales că spune că o cunoaște și pe mama lui. Dana Marijuana are la rândul său două fetițe, pe Iris, în vârstă de 7 ani, și Alesia care are 15 ani.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg