Luminița Anghel, pusă la zid de fiul adoptiv. David Pușcaș a explicat de ce a trăit un coșmar lângă artistă

11 mai, 2022
FotoJetPușcaș jpg

David Pușcaș și-a trăit discret drama până acum, când a decis să vorbească. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a făcut lumină în ceea ce era pentru mulți, o necunoscută. Divorțul părinților adoptivi a fost începutul coșmarului pentru el.

Tânărul a afirmat că a fost victima violențelor fizice și verbale venite din partea partenerului de viață al Luminiței Anghel.

Multe persoane care o îndrăgesc nespus pe Luminița s-au întrebat adeseori de ce David, băiatul adoptat, are un caracter atât de dificil. Ei bine, el a participat la emisiunea ”În oglindă” de la Kanal D și a făcut mărturisirii uimitoare, care pot explica gesturile sale adesea incriminate de oameni.

pușcaș PNG

Se pare că David Pușcaș a fost profund marcat de viața alături de Silviu Dumitriade, soțul Luminiței Anghel, bărbatul cu care artista s-a căsătorit în 2012. Consideră că bărbatul i-a făcut viața un coșmar, iar pe mama adoptivă o acuză că nu a intervenit să-l salveze din ceea ce pentru el era o adevărată dramă.

lumi jpg

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit.

Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a dezvăluit David Pușcaș.

În plus, tânărul ar fi fost supus și unor violențe fizice profund marcante: „M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a povestit David, în emisiunea de la Kanal D.

david pușcaș PNG

Tânărul și-a amintit coșmarul pe care spune el că l-a trăit, inclusiv faptul că a fost nevoit să își găsească adăpost prin scări de bloc, chiar și când afară era ger! David spune că regretă că nu s-a dus cu Marcel Pușcaș tatăl adoptiv, atunci când acesta s-a despărțit de Luminița Anghel.

Artista a preferat mereu să fie discretă în ceea ce privește neînțelegerile cu David, însă a menționat, la un moment dat, că băiatul este toxic. Ea l-a adoptat pe David în vremea când era căsătorită cu Marcel Pușcaș. După divorț, s-a măritat cu Silviu Dumitriade, pe care David Pușcaș l-a numit coșmarul vieții sale. Cei doi au un fiu natural, iar Luminița a mai avut o tentativă de a adopta o fetiță, la care a renunțat din cauza neînțelegerilor avute cu mama naturală a micuței.

Spre deosebire de mulți alți copii crescuți de părinți adoptivi, David Pușcaș spune că a fost nefericit lângă artistă și e de părere că l-a adoptat doar dintr-un impuls. Tânărul crede că viața lui sigur ar fi avut un alt parcurs, dacă ar fi rămas lângă Marcel Pușcaș.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg