Luna femeilor vine şi cu nevoia de a alege cadouri perfecte - acestea le găseşti pe ginas.ro

28 februarie, 2022
1 perie de par electrica ginas jpg jpeg

Cât de diferit sunt femeile, precum toate florile ce ne încântă văzul şi mirosul primăvara! Trebuie să le celebrăm, să le preţuim, să le ascultăm şi înţelegem, căci fără ele nimeni n-ar exista pe această planetă. Şi n-ar trebui să le arătăm aprecierea noastră doar în martie, ci şi în restul anului.

Femeile din viaţa ta merită un cadou frumos, dar şi util. Însă alegerea unuia devine în sine o misiune de cercetare. Pe unele dintre ele le cunoşti mai bine, ştii ce gusturi au şi ce lucruri le-ar trebui, dar preferinţele altora sunt încă o enigmă pentru tine. Aşadar, trebuie să te îndrepţi spre idei de cadouri versatile, care ştii că sunt esenţiale oricărei femei. Astfel de cadouri pot fi aparatele de stilizare a părului, regăsite pe ginas.ro. Iată câteva produse de aici pe care le poţi oferi drept cadou.

Peria electrică pentru îndreptat părul

Există şi femei care au mereu a bad hair day. Dacă cele cu părul drept pot uşor să se perie dimineaţa şi rezolvă treaba în câteva secunde, cele creţe îl aranjează de cu seară pentru a doua zi, există şi femeile care au părul şi drept şi creţ, iar dimineaţa chiar stă în toate direcţiile. Pe ele le salvează o perie de par electrica de la Gina’s. Cu acest aparat de stilizare, perierea părului este ajutată de funcţia de îndreptare a părului, iar aranjarea lui va fi mai uşoară şi mai rapidă ca oricând. Va avea un aspect îngrijit în câteva minute, deci este o variantă ideală pentru femeile mereu grăbite.

Aparatul de styling 5 în 1 pentru iubitoarele de bucle

Ştii că femeile care au păr creţ natural se chinuie să-l îndrepte, iar cele cu părul drept visează la bucle frumoase ce rezistă. Ei bine, dacă ai în viaţa ta femei cu părul drept, alege pentru ele ondulatorul cu 5 piese de pe ginas.ro. Ondulatorul este profesional, versatil şi conţine 5 piese pentru realizarea diferitelor tipuri de bucle - mai strânse sau mai lejere. Capetele interschimbabile au dimensiuni de 9-19 mm, 19 mm, 20-25 mm, 25 mm sau 32 mm.

Astfel ele pot alege dimensiunea buclelor, în funcţie de lungimea părului lor, dar şi de diferite grosimi. Pot obţine coafuri cu bucle lejere sau strânse, iar rezistenţa lor va fi una îndelungată cu un produs de fixare. Este un aparat utilizat inclusiv de hairstylişti, iar ele se pot bucura de eficienţa sa la ele acasă. Buclele se realizează rapid, iar datorită tehnologiei ceramice şi posibilităţii de a regla temperatura, părul va fi protejat de stresul termic, obţinându-se bucle strălucitoare, iar părul se va menţine sănătos. Capetele produc ioni negativi ce izolează cuticula părului şi resping umiditatea, iar rezultatele vor fi mereu fabuloase!

Aparatul de stilizare 2 în 1

Şi mai sunt femeile ce adoră lucrurile practice, cu diferite scopuri, fiindcă se plictisesc repede de aspectul părului. Până la urmă viaţa este scurtă, deci de ce să nu se joace cu podoaba lor capilară? Pentru acestea alege de pe ginas.ro aparatul 2 în 1 cu funcţie de ondulator şi placă de păr. Împuşcă doi iepuri cu un singur produs de styling! Aparatul este bazat pe o tehnologie unică, având un sistem de flux de aer rece. Acesta permite setarea imediată a buclelor create, în comparaţie cu un ondulator obişnuit, unde trebuie să ţină buclele cu mână până se răcesc încât să fie strânse şi să reziste. Iar când vor să schimbe “placa”, pot folosi aparatul pentru a obţine un păr drept, fin şi strălucitor.

Descoperă pe ginas.ro produse de styling cu design elegant, cu tehnologii moderne, ce vor fi apreciate şi utilizate zilnic de femeile din viaţa ta.

Contact: salut@ginas.roRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg