Lupita Nyong’o a renunţat la părul scurt pentru un nou look: cum îi stă mai bine?

3 septembrie, 2015
lupita par scurt jpeg

Tunsoarea ei iconică nici nu se putea încadra la cele pixie, afişând de când a luat Oscarul pentru rolul din “12 Years a Slave” o imagine foarte naturală şi modestă, tipic kenyană. Dar de atunci au trecut doi ani, iar actriţa de 32 de ani şi-a schimbat lookul progresiv. De la părul foarte, foarte scurt – tunsoare cu care îi stătea foarte bine! – a trecut la o imagine şi mai feminină, lăsându-l să crească în timp.

image image

Schimbările de până acum sunt majore, iar ultima ei apariţie este una chiar neconvenţională (poză jos). Actriţa a apărut ieri, pe străzile din New York, unde lucrează pentru o piesă de Broadway, cu codiţe împletite, foarte lungi.

image

Un look cu care nu suntem obişnuiţi din partea Lupitei, care adeseori a mizat, la apariţiile ei pe covorul roşu tocmai pe combinaţia exotică de feminitate şi glamour – date de rochiile purtate şi de accesoriile de păr ori bijuterii – şi cultură kenyană, prin “semnătura” ei – tunsoarea scurtă. Lupita şi-a etalat cârlionţii naturali şi luna trecută. Acum, însă, fanii o pot vedea pe cel mai bine îmbrăcată vedetă desemnată de Us Weekly, anul acesta, cu codiţe lungi împletite – aşa cum a mai apărut şi în fotografiile ei de pe Instagram.

image

Actriţa se pregăteşte să joace într-o piesă de teatru, Eclipsed, de pe 14 octombrie în Manhattan: povestea este centrată pe viaţa unui grup de femei ţinute captive de rebeli, în timpul revoluţiei din Liberia, în 2003.

FOTO Twitter, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg