Macaulay Culkin a confirmat ceea ce toată lumea ştia

8 aprilie, 2016
NO USA jpeg

A devenit faimos graţie rolului jucat în pelicula ”Home Alone”. Pe când a început să se difuzeze în întreaga lume, nu mai era niciun copil care să nu-i ştie povestea lui Kevin McCallisterul, băieţelul care a rămas singur acasă şi a avut de-a face cu nişte răufăcători care voiau să jefuiască casa.

Macaulay Culkin s-a retras din cariera cinematografică

Însă, la 28 de ani de la acest moment, Macaulay Culkin, cel care i-a dat viaţă lui Kevin, nu mai are nicio treabă cu Hollywoodul. Aşa se face că fostul copil-minune al Hollywoodului a dezvăluit că, de fapt, el a decis acum multă vreme să se retragă din cariera de actor.

Potrivit interviului acordat revistei New York, actorul în vârstă de 35 de ani nu are niciun plan să revină pe micile ecrane. ”Mă cam duc oriunde bate vântul”, a declarat actorul, precizând că acum îşi petrece timpul pictând, scriind şi făcând ”orice altceva” nu are legătură cu Hollywoodul.

Acum înţelegem de ce de fiecare dată când îl zăresc paparazzi acesta se fereşte. Căci, trebuie să recunoaştem, paparazzi îl cam urmăresc la orice pas, deşi au trecut foarte mulţi ani de când actorul nu a mai fost în lumina reflectoarelor.

Chiar actorul a recunoscut că viaţa lui n-a fost deloc uşoară, având în vedere că are constant o armată de paparazzi pe urmele sale. ”Obişnuiesc să ies la plimbare la două sau la patru noaptea, căci la orele acelea nu e nimeni pe stradă, şi mi-e uşor să trec neobservat.”

Aşa arată în prezent Macaulay Culkin

Macaulay a mai povestit că-şi trăieşte viaţa când în New York, când în Franţa, şi că este încântat de liniştea pe care i-o oferă francezii atunci când se află acolo: ”Am descoperit că ei nu mă recunosc, sau nu le pasă, şi atunci mi-am zis: ”unde aţi fost oameni toată viaţa mea?”.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg