Macaulay Culkin împlineşte 40 de ani. Un destin plin de abuzuri, droguri, o relaţie dubioasă cu Michael Jackson şi o iubire imposibilă

26 august, 2020
mac jpeg

Copilul teribil din Singur Acasă s-a maturizat şi a încercat să lase în urmă atât rolul care l-a urmărit toată viaţa, cel al micuţului Kevin, cât şi viciile şi problemele care l-au răpus şi l-au transformat într-un paria al Hollywoodului.

Trecutul său sumbru şi povara unei celebrităţi dobândite la o vârstă atât de fragedă şi-au pus amprenta asupra lui Macaulay şi, după succesul obţinut în anii ’90, acesta se transforma într-un copil-problemă, un adolescent ce păşea în lumea drogurilor şi, mai apoi, într-un adult care ajunsese să cheltuiască 6000 de euro pe lună pentru a-şi procura heroină. Totul a început în 2004, când a fost arestat pentru deţinerea unor cantităţi mari de droguri şi produse interzise precum xanax şi clonazepam.

7 profimedia 0214206755 jpg jpeg
În urmă cu 30 de ani, producţia Singur Acasă îl arunca pe micul Culkin în vâltoarea vieţii la Hollywood.

Intervievat adesea de presa internaţională, acesta nu regretă deciziile luate şi, mai mult, neagă unele lucruri speculate de către mass-media: “E OK ca oamenii să-mi poarte de grijă atunci când văd că fac lucruri stupide, dar nu am fost niciodată în situaţia de a plăti mii de euro pentru a-mi procura heroină sau orice altceva. M-am purtat ca un adevărat bolnav pentru a vedea până unde pot merge ziarele susţinând, în mod fals, că sunt preocupaţi de starea mea. Tot ce au făcut a fost să aibă vânzări pe cheltuiala mea”. Evident că nu l-ar fi ajutat cu nimic să recunoască actele sale ciudate, condamnate şi, nu în ultimul rând, ilegale, însă e greu să te uiţi în urmă şi să vezi cum viaţa ţi-a dat toate şansele şi tu le-ai cam ratat rând pe rând. Pe lângă faptul că tatăl lui l-a abuzat atât psihic, cât şi fizic, după cum chiar el povestea în 2018, o altă perioadă controversată a fost relaţia dubioasă de prietenie dintre el şi Michael Jackson, născută în urma filmărilor pentru clipul Black & White. Şi pe măsură ce suspiciunile legate de abuzurile asupra copiilor făcute de superstarul Michael Jackson apăreau în presă, Culkin para cu declaraţii care infirmau orice legătură sexuală între ei. Ba mai mult, după ce documentarul Finding Neverland, în care este spusă povestea abuzurilor lui Michael, a avut premiera, actorul a vrut să clarifice lucrurile, negând până în pânzele albe că el ar fi fost abuzat: “Voi începe prin a spune adevărul: nu mi-a făcut niciodată nimic. Nu l-am văzut niciodată făcând ceva de acest gen. Nu aş avea niciun motiv astăzi să neg. Tipul a murit. Dacă aş avea ceva de spus, aş face-o fără niciun fel de problemă. Dar nu, nu s-a întâmplat nimic de acest gen”, declara el pentru revista Esquire. Culkin, care este şi naşul de botez al fiicei lui Michael, Paris Jackson, a avut şi o viaţă amoroasă sacrificată tot pe altarul viciilor. Căsătorit la doar 18 ani, în 1998, cu Rachel Miner, o tânără actriţă ajunsă, ulterior pe Broadway, cei doi s-au separat în 2000 şi au divorţat în 2002.În anul divorţului, Culkin începea o relaţie cu actuala soţie a lui Ashton Kutcher, Mila Kunis.

4 gettyimages 55932281 jpg jpeg
Actorul suţine că separarea de Mila a fost una dintre cele mai mari greşeli din viaţa lui.
stanga
dreapta
7 profimedia 0214206755 jpg jpeg
3 gettyimages 90333480 jpg jpeg
4 gettyimages 55932281 jpg jpeg
5 gettyimages 1187788302 jpg jpeg
6 mac jpg jpeg

Relaţia lor a durat opt ani, dar se pare că dorinţa lui de a rămâne în New York, dorinţa ei de a se stabili în L.A., pentru a avea cât mai multe proiecte cinematografice şi, peste asta, dependenţa lui de droguri a dus la finalul poveştii de iubire, care, de altfel, rămâne cea mai importantă relaţie a lui. “A fost oribil. La 20 de ani eram un idiot, sunt primul care recunoaşte. Eu am fost cel care a stricat totul”, povestea el, cu regret, despre despărţirea de cea care a fost iubirea vieţii lui, Mila Kunis. În 2013, actorul s-a mutat la Paris, iar din 2017 a început o relaţie cu vedeta Disney, Brenda Song.

5 gettyimages 1187788302 jpg jpeg
Brenda Song este, în prezent, iubita lui şi femeia cu care doreşte să îşi întemeieze o familie.

Viaţa de familie a fost şi ea greu încercată, căci abuzul din copilărie şi-a pus amprenta şi pe viaţa surorii lui vitrege, Jennifer Adamson, care a murit de o supradoză în 2000. O altă dramă îl lovea în 2008, când cealaltă soră, Dakota, deceda într-un accident de maşină. Acum, la 40 de ani, Macaulay Culkin declară că tot ce îşi doreşte este să aibă un copil cu Brenda şi să îşi găsească echilibrul. 

Foto: Getty Images & Profimedia ImagesRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg