Macron sare în apărarea soţiei sale: "Dacă aş fi avut cu 20 de ani mai mult ca ea, nimeni..."

11 mai, 2017
Emmanuel Macron Celebrates His Presidential Election Victory At The Louvre jpeg

El este noul preşedinte ales al Franţei, dar s-a întâlnit cu o mulţime de comentarii misogine, critici şi atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidenţiale. În ciuda tuturor piedicilor, a câştigat, iar controversata sa soţie de 64 de ani este acum una dintre cele mai în vârstă Prime Doamne ale Franţei.

Macron le dă replica celor care au avut comentarii misogine şi deplasate.

Dacă sinceritatea soţiei, mai mare cu 25 de ani, a fost una debordantă, având comentarii realiste în legătură cu vârsta sa şi reuşind să închidă gurile răutăcioşilor, acum este rândul lui Emmanuel Macron, 39 de ani, să sară în apărarea cinstei soţiei.

Doamna Macron, fosta profesoară şi actuala soţie a noului preşedinte, mamă a trei copii şi bunicuţă cu acte în regulă, recunoştea sincer că vârsta sa poate reprezenta o problemă pentru mai tânărul soţ, în câţiva ani: „Trebuia să o facă în 2017, pentru că până în 2022, problema lui va fi faţa mea”. Într-un interviu recent, soţul a vorbit deschis despre obsesia internaţională legată de diferenţa de vârstă dintre el şi Brigitte, acuzând homofobia şi misoginismul cu care oamenii comentează despre viaţa şi alegerile altor oameni, fie ei persoane publice sau nu, referindu-se în special la faptul că el, la 17 ani, s-a îndrăgostit de profesoara sa, iar la 29 de ani o luat-o de nevastă, deşi ea era cu 25 de ani mai în vârstă.

Ei formează cel mai atipic cuplu prezidenţial.

"Dacă aş fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim", a declarat noul preşedinte pentru Le Parisien. "Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulţi spun că această relaţie nu poate fi susţinută, nu poate fi posibilă."

Această declaraţie vine fix la 4 zile de la câştigarea alegerilor din Franţa de către Macron, Brigitte, fosta profesoară de teatru al lui Emmanuel, asumându-şi noul rol de Primă-doamnă, în timp ce soţul său se acomodează în fotoliul prezidenţial. "Se pot spune multe despre misoginia din Franţa", continuă Macron. "Există o mare problemă în societate şi în modul în care oamenii văd locul unei femei".

Brigitte Macron (64) a fost subiectul multor dezbateri care vizau vârsta sa înaintată.

Macron a făcut referire şi la zvonurile conform cărora el ar fi avut o relaţie gay cu Mathieu Gallet directorul executiv al Institutului Naţional de Audiovizual, spunând că speculaţiile evidenţiază "homofobia agresivă" în societate, întrucât cei care îl acuză că este gay, o fac de parcă această înclinaţie ar ar fi o "boală ascunsă".

Citeşte şi Prima Doamnă a Franţei şochează: „Până în 2022, singura lui problemă va fi faţa mea”

Foto: Arhiva OK, GettyRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg