“Mad Max” gol! Cele mai tari poze vechi cu Tom Hardy, în lenjerie intimă, fac deliciul fanilor

3 iunie, 2015
tom hardy as mad rockastansky jpeg

Vi l-aţi fi imaginat pe Tom Hardy, cel mai frumos actor al momentului, făcându-şi selfie-uri în boxeri? Sau într-un scutec imens, cu burta la înaintare? Eeeei, trecutul lui ascunde atât de multe poze penibile, că trebuia să le savurăm şi noi. Fermecătorul britanic de 37 de ani a atins culmile succesului la Hollywood, iar acum toată lumea e în delir după ce l-au văzut în rolul iconic Mad Max

Vi l-aţi fi imaginat pe Tom Hardy, cel mai frumos actor al momentului, făcându-şi selfie-uri gol, cu mâna-n boxeri? Trecutul lui ascunde atât de multe poze penibile, că trebuia să le savurăm şi noi. Fermecătorul britanic de 37 de ani a atins culmile succesului la Hollywood, iar acum toată lumea e în delir după ce l-au văzut în rolul iconic Mad Max, în filmul blockbuster cu acelaşi nume.

image

Taman acum, febra Hardy a început să facă ravagii printre fanii lui, după ce o serie de poze cu el au ajuns viral, devenind subiectul hot al momentului! De fapt, el însuşi le-a postat mai demult, dar nu le-a mai şters, prin urmare, şi-a cam făcut-o cu mâna lui, după cum se vede, pe vremea când lucra şi ca model şi-şi făcea loc spre faimosul Hollywood.

image

Fotografii vechi şi bine ascusne pe un cont de MySpace al actorului pre-faimă au fost scoase la iveală pe Internet, dar cu toate că sunt destul de jenante şi răscolitoare, fanii s-au bucurat să vadă cât mai mult din Tom Hardy.

image

Britanicul nu s-a sfiit să pozeze demult în ipostaze intime, sexuale, penibile şi amuzante, cu costume dubioase sau gol, care acum fac deliciul mapamondului. Pe Twitter, pozele cu “Mad Max” în lenjerie intimă, atât cu corpul lui sculptat şi tatuat, cât şi în posturi mai puţin seducătoare şi chiar dinainte de pătrăţelele de pe abdomen, au fost postate şi repostate, spre bucuria internauţilor fascinaţi de imaginea lui de bad boy cuminţit.

image

Paradoxal, aceste fotografii teribile, deloc flatante, dar deloc compromiţătoare pentru cariera lui Tom Hardy i-au adus un val de simpatie şi de fani, dezvăluind o parte din trecutul lui tumultuos, înainte să devină actor de renume în filme precum “RocknRolla”, “Bronson”, “Wuthering Heights”, anunţând o fabuloasă interpretare şi în viitorul "Legend".

image

Şi pe plan personal, viaţa lui s-a aşezat frumos, fiind căsătorit de un an cu Charlotte Riley şi fiind tăticul unui băiat de 7 ani cu o fostă iubită. Dovada?

image


Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg