Mădălin Ionescu: "Putin e ca un lup înfometat. E capabil să "muşte" tragic, dramatic, dement"

1 martie, 2022
5 madalin22 jpg jpeg

Mădălin Ionescu crede că sunt puţine şanse ca Putin să intre în România, dar există şanse să ne provoace prin lucrurile pe care le va face în Republica Moldova.

Putin este ca un lup înfometat în aceste momente şi e atacat din toate părţile şi e capabil să muşte tragic, dramatic, dement. Nu cred însă că va intra în România aşa cum s-a întâmplat în Ucraina, dar va încerca să ne provoace prin Republica Moldova, astfel încât noi să facem o serie de gesturi grave din perspectiva lui ca să aibă pretext să poată declanşa o serie de operaţiuni împotriva noastră. Personal, vă spun că şansele sunt însă destul de mici, el şi aşa în acest moment conştientizează cât de nasoală  este situaţia  lui şi este foarte gravă”, spune Mădălin Ionescu pe o reţea de socializare.

Prezentatorul nu crede că preşedintele Rusiei poate recurge la arsenalul nuclear,  pentru că nu este singur în această operaţiune.

stanga
dreapta
2 madalin11 jpg jpeg
3 madalin15 jpg jpeg
5 madalin22 jpg jpeg

“Putin, însă, să ştiţi că nu e de capul lui. Dacă din perspectiva încăpăţânării seamănă cu neamţul care a declanşat Al Doilea Război Mondial, nu va putea folosi arsenalul ăsta nuclear de care se teme toată lumea pentru că înainte să arunce prima bombă ai lui îl vor lichida! Nu ai cum să nu fii îngrijorat în astfel de moment, dar pot să spun că eu sunt un tip care se mobilizează exemplar în astfel de situaţii, mă simt mai inconfortabil atunci când sunt  bolnav. Adică nu-mi place situaţia aia şi nu agreez deloc starea de boală.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg