Mădălin Ionescu şi-a aniversat fiul: "O vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri şi sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate"

8 decembrie, 2020
4 filip jpg jpeg

Mădălin Ionescu şi-a sărbătorit, ieri, fiul. Filip a împlinit 17 ani. Băiatul e adorat de toată familia.

“La mulți ani, Filip, băiatul meu iubit ! 17 ani, o vârstă la care ai fi purtat în suflet un mix de trăiri şi sentimente, de aspirații și de pasiuni, dacă nu erai încorsetat de o anumită infirmitate ... Știu ca ești protejat de dragostea noastră și te bucuri de fiecare zi, fără sa observi , așa cum am mai spus, cât de putine șanse au tinerii speciali in societatea românească. Sper, însă, ca lucrurile se vor schimba și aici, iar copiii și adolescenții ca tine vor primi o atenție mai mare și un sprijin mult mai ferm. Sper sa vina o zi in care vulnerabilitățile voastre să nu mai fie repudiate, ci remediate, iar calitaţile multiple, uneori chiar uluitoare, să fie descoperite și apreciate. Te iubesc ! In poză Filip este alături de surorile lui Stefania și Petra, dar și împreuna cu verișoarele sale, Natalis și Sofia”, a fost mesajul postat de cunoscutul prezentator pe o reţea de soializare.

3 mada jpg jpeg

Prezentatorul TV a vorbit pentru OK despre viaţa fiului său.„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat… Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi”, mărturisea Mădălin Ionescu.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}