Mădălina Ghenea a izbucnit: "Nu am o relaţie, nu am născut, nu am un copil!"

26 august, 2014

Sătulă să fie cuplată de presă cu tot felul de bărbaţi, cu care este văzută pe la diverse evenimente mondene (cel mai recent cu producătorul şi scenaristul canadian de 61 de ani, Paul Haggis), Ghenea a izbucnit nervos şi a postat pe pagina ei

Sătulă să fie cuplată de presă cu tot felul de bărbaţi, cu care este văzută pe la diverse evenimente mondene (cel mai recent cu producătorul şi scenaristul canadian de 61 de ani, Paul Haggis), Ghenea a izbucnit nervos şi a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj lămuritor, pentru toată lumea.

"Dragii mei, Mă simt obligată, din respect faţă de Paul Haggis, să vă transmit acest mesaj: NU am o relaţie cu Paul Haggis , NU am avut niciodată o relaţie cu Paul Haggis si NU am o relaţie in acest moment. In ultimul an l-am văzut doar pentru câteva minute in cadrul unui festival de film, unde împreuna am înmânat un premiu. Si inca ceva, as mai vrea sa clarific câteva lucruri vizavi de articolele apărute in acest an. NU am născut, NU am un copil, NU am avut o relaţie cu Pietro Tavallini, este un bun prieten si va asigur ca NU este traficant de droguri, NU am dat in judecată grupul Medusa, contractul pentru filmul I Soliti Idioti este semnat cu Tao 2, NU cu Medusa, si nu in ultimul rand scenariul filmului Dom Hemingway este scris de Richard Shepard, NU de catre Paul Haggis(informatie confirmata de site-ul IMDB)", a scris ea, în urmă cu câteva minute.

Citeşte mai multe pe click.ro!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg