Mădălina Ghenea, apetisantă în ciocolatiu, pe covorul roșu de la Cannes

22 mai, 2023

Mădălina Ghenea este o prezență obișnuită a Festivalului de la Cannes. Nici anul acesta diva din România nu a făcut excepție.

Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg

Delicioasă ca o ciocolată cu lapte, așa s-a prezentat Mădălina Ghenea la cea de-a 76 ediție a celebrului festival francez, care este bifat zilnic de celebritățile internaționale.

Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (7) jpg

Apariția actriței Mădălina Ghenea este una dintre cele mai ravisante de până acum. Diva româncă a participat la premiera mondială din 20 mai a filmului Killers of the Flower Moon, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio.

Obișnuită cu lumina bliz-urilor, Mădălina Ghenea știe cum să cucerească de îndată atenția fotografilor. Desigur că a captat-o și sâmbătă la Cannes, într-o rochie satinată maro ciocolatiu, în perfectă armonie cu tenul său închis la culoare și cu nuanța de ciocolatiu a părului. Cu aerul său inconfundabil de vampă, Mădălina Ghenea și-a expus picioarele perfecte în rochia lungă și despicată ”periculos” pe piciorul stâng.

Actrița în vârstă de 35 de ani a rămas în relații foarte bune cu Leonardo di Caprio, unul dintre starurile producției a cărei premieră a avut loc sâmbătă. Vedeta din Titanic și românca celebră în toată lumea pentru asemănarea sa izbitoare cu Sophia Loren s-au iubit nebunește în 2011.

La vremea respectivă, paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările de la “Marele Gatsby”.  După idila cu DiCaprio, Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler, un alt actor celebru.

Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 35 de ani are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Vedeta s-a mutat în Italia de mulți ani, acolo unde are numeroase proiecte. Curios este că anul trecut, românca a mizat tot pe maro, la ceremonia de închidere a festivalului francez. Ea a fost extrem de provocatoare într-o ținută haute couture a lui Tony Ward, un designer libanezo-italian.

Rochia maro aprins decoltată atât în față, cât și în partea din spate, a fost extrem de mulată pe șolduri, cu decupaje sexy în părți.

madalina ghenea cannes9 jpg

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg