Mădălina Ghenea confirmă noua sa relație amoroasă. Se iubește cu un celebru tenismen

25 mai, 2023

Superba româncă în vârstă de 35 de ani nu mai este o femeie singură. Actrița a recunoscut în social media că are o relație cu un celebru tenismen, numărul 33 mondial.

Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg

Dar nu stă bine doar din punct de vedere sportiv, căci bulgarul și-a construit, de-a lungul timpului, imaginea unui veritabil „cuceritor”, după ce a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, fiind catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

Jucătorul de tenis Grigor Dimitrov și bomba sexy Mădălina Ghenea și-au luat inima în dinți și s-au etichetat reciproc în stories pe Instagram, cu apelativul italian ”Amore”. Ba mai mult, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov i-a transmis: ”Sunt mândru de tine, amore”, fiind foarte posibil să se refere la actele de caritate în care se implică splendida româncă.

Așadar, două dintre cele mai sexy celebrități, Mădălina Ghenea (35 ani) și jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov (32 de ani) alcătuiesc acum unul dintre cele mai HOT cupluri.

Și Mădălina Ghenea a avut partea sa de bărbați celebri: s-a iubit cu Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și are o fetiță cu milionarul român Matei Stratan.

Recent, Mădălina Ghenea și jucătorul de tenis bulgar Grigor Dimitrov au fost protagoniștii unui pictorial incendiar, dar fotografiile au fost șterse la scurt timp după postare.

Mădălina Ghenea este o prezență incendiară în social media. Românca obișnuiește să-și delecteze fanii cu pictoriale care mai de care mai HOT. Bruneta are un corp de vis, iar imaginile cu ea în lenjerie intimă strâng de fiecare dată mii de aprecieri și comentarii.

Recent, actrița a fost fotografiată pe covorul roșu de la Cannes, acolo unde a pășit neînsoțită, într-o rochie super sexy, ciocolatie și cu o despicătură generoasă pe picior.

Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (6) jpg

Poate că dacă noua sa relație amoroasă va ține mult, îi vom vedea pe cei doi frumoși împreună la evenimente mondene. Oricum, fanii celor doi sunt încântați de această relație.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg