Mădălina Ghenea, diva cameleon. Actrița își evidențiază corpul perfect cu cele mai mulate și decoltate rochii

30 septembrie, 2022
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg

Cu sânii la vedere și cele mai mulate ținute, românca nu poate trece neobservată.

Superba brunetă face senzație la Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost văzută schimbând mai multe ținute, iar cele mai reușite au fost încărcate pe contul său de socializare, unde admiratorii fac coadă la a-i aduce complimente. Și pe bună dreptate, căci Mădălina este o viziune fie în alb, fie în negru.

În urmă cu doar câteva zile, Mădălina a făcut senzație la prezentarea colecției Max Mara, într-o neobișnuită și neașteptată combinație vestimentară. A purtat o pereche de banali colanți de culoare maro deschis cu sacou, geantă cross-body și pantofi cu toc.

Madalina Ghenea stil colanti sexy (9) jpg

În defilarea Dolce&Gabbana, superba actriță supranumită sosia Sophiei Loren a îmbrăcat o emblematică rochie a cunoscutei case italiene, lansată în colecția D&G primăvară-vară 1998.

Este o piesă vintage, spune și Mădălina pe Instagram, care are și un detaliu aparte: o poză cu Fecioara Maria în zona pieptului. Rochia neagră a fost accesorizată cu un șal din dantelă, mănuși negre și sandale cu toc, iar de la seriozitatea și sobrietatea acestei ținute, diva camelonică și-a lăsat fanii fără cuvinte, când a apărut într-o sexy ținută albă, într-un minunat și senzual contrast cu pielea sa catifelată și bronzată.

Deși Mădălina precizează că este obosită și nedormită, arată spectaculos și foarte proaspăt. Decolteul adânc în evidențiază bustul generos și senzual, întărind încă o dată convingerea tuturor că este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, la ora aceasta.

Fiica sa Charlotte i-a moștenit frumusețea iconică, iar asta se vede în imaginile cu micuța pe care Mădălina le mai postează ocazional, ea fiind foarte activă pe rețelele de socializare, unde își ține la curent fanii cu activitatea sa, dar este și o modalitate binevenită de a ține evidența aparițiilor publice.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg
shakira instagram jpg