Mădălina Ghenea încinge din nou imaginația fanilor săi. Cum a pozat actrița

1 august, 2022
Mădălina Ghenea JPG jpg

Mădălina Ghenea, imagine pentru o celebră casă de modă. Actrița cameleon, când suavă, când periculos de sexy.

Mădălina Ghenea este una dintre vedetele casei de modă Jean Paul Gaultier, celebră pentru creațiile sale rebele și lipsite de prejudecăți. Frumusețea clasică a Mădălinei face echipă bună cu rochiile extravagante semnate Jean Paul Gaultier.

Mădălina Ghenea JPG (2) jpg

Diva a publicat recent câteva imagini în care o vedem într-o interesantă rochie albă, care îi evidențiază decolteul generos, talia de viespe și picioarele interminabile. Gaultier a creat costumele sculptate pentru Madonna, în perioada anilor '90, concepându-i sutienul conic pentru turneul mondial Blond Ambition, din 1990 dar și costumele pentru turneul Confessions Tour din 2006. Tema corsetului conic vedem că reapare și la rochia albă îmbrăcată de Mădălina Ghenea.

Este o trecere notabilă de la rochiile ultra sexy ale aceleiași case de modă, care îi dezvăluiau mulți centimetri de piele.

Spre deliciul fanilor săi, Mădălina a pozat recent pe plajă, tot într-o creație JPG, într-o rochie super scurtă, formată din curele albe. Diva și-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc în aceeași nuanță.

stanga
dreapta
Mădălina Ghenea JPG (6) jpg
Mădălina Ghenea JPG (5) jpg
Mădălina Ghenea JPG (4) jpg
Mădălina Ghenea JPG (3) jpg

Ca o divă atemporală, actrița din România își poartă coafura într-o tunsoare cu mult volum și bucle romantice și ne amintește mai mult ca niciodată de Sophia Loren, vedeta cu care a fost adesea comparată.

stanga
dreapta
Mădălina Ghenea JPG (7) jpg
Mădălina Ghenea JPG (8) jpg
Mădălina Ghenea JPG (9) jpg

Ca de fiecare dată, actrița a strâns mii de aprecieri la postare și zeci de comentarii. Fanii s-au întrecut în complimente: „Fiecare centimetru din tine este perfect”/ „Doamne, cât poți fi de frumoasă”/ „Ești uimitoare”/ „Ai un corp de vis”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG