Mădălina Ghenea împlinește astăzi 35 de ani. Ce schimbare de look uimitoare și neașteptată a făcut: e senzuală ca o panteră

8 august, 2022
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg

Superba actriță româncă a lăsat imaginea de femeie fatală și a făcut o schimbare notabilă de look.

Mădălina Ghenea a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care are codițe împletite, rasta. Senzuală ca o panteră, imaginea este accentuată și de ținută: Bustieră și pantaloni scurți cu model animal print.

Diva s-a filmat singură în oglindă, iar fanii au complimentat-o, ca de obicei, căci fiecare apariție a sa este apreciată de admiratori. Actrița are o prietenie vădită cu Maye Musk, mama lui Elon Musk, care îi comentează adeseori. Nici această postare nu a fost ignorată de celebra Maye, care i-a dăruit două inimioare, în semn de prețuire.

Mădălina Ghenea 35 png

În urmă cu câteva zile, frumoasa româncă a mai încins o dată imaginația urmăritorilor săi, când s-a pozat într-o rochie transparentă, cu o trenă uriașă și cu detalii din puf. Actrița și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei argintii și sandale cu toc. Atunci, coafura pentru care a optat era una foarte elegantă, rămâne de văzut cât timp va avea codițele rasta. Femeile care apelează la acest look și-l mențin luni bune. Oare și Mădălina va face la fel? Avea nevoie de o schimbare acum, de ziua sa?

Vom vedea. Până atunci, îi urăm și noi la mulți ani!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg