Mădălina Ghenea: ”Nu am fost bătută sau agresată de tatăl copilului meu”

17 octombrie, 2017
madalina ghenea matei stratan png

După ce a apărut în presa autohtonă un video în care actriţa părea că are o dispută aprinsă cu tatăl copilului ei, Mădălina Ghenea a ţinut să lămurească lucrurile, prin intermediul contului ei de Instagram.

image

Cum multe publicaţii au titrat că Mădălina a fost bruscată de Matei Stratan, iubitul şi totodată tatăl fetiţei sale, actriţa a decis că e timpus să spună lucrurilor pe nume şi să dea o explicaţie publică, pentru ca zvonurile să înceteze.

Aşa se face că aseară, pe contul ei de Instagram, a apărut un mesaj în care Mădălina nu nega neapărat cearta pe care a avut-o cu iubitul său, însă prin care a precizat că, în niciun moment, nu a fost bătută sau agresată de cel cu care are o relaţie de mai bine de un an. ”Înţeleg vânătoarea de senzaţional, înţeleg meseria de jurnalist, realizez că orice postez este interpretabil. Ţin să precizez că nu am fost „bătută” sau „agresată” de tatăl copilului meu”, a scris Mădălina pe Instagram.

Citeşte şi INTERVIU Mădălina Ghenea: „Matei m-a convins să devenim părinţi”

Amintim că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt împreună de anul trecut. În octombrie 2016, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, pe când se aflau în Londra. Acum şapte luni, în familia lor a venit o fetiţă perfect sănătoasă.Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg