Mădălina Ghenea: ”Nu am fost bătută sau agresată de tatăl copilului meu”

17 octombrie, 2017
madalina ghenea matei stratan png

După ce a apărut în presa autohtonă un video în care actriţa părea că are o dispută aprinsă cu tatăl copilului ei, Mădălina Ghenea a ţinut să lămurească lucrurile, prin intermediul contului ei de Instagram.

image

Cum multe publicaţii au titrat că Mădălina a fost bruscată de Matei Stratan, iubitul şi totodată tatăl fetiţei sale, actriţa a decis că e timpus să spună lucrurilor pe nume şi să dea o explicaţie publică, pentru ca zvonurile să înceteze.

Aşa se face că aseară, pe contul ei de Instagram, a apărut un mesaj în care Mădălina nu nega neapărat cearta pe care a avut-o cu iubitul său, însă prin care a precizat că, în niciun moment, nu a fost bătută sau agresată de cel cu care are o relaţie de mai bine de un an. ”Înţeleg vânătoarea de senzaţional, înţeleg meseria de jurnalist, realizez că orice postez este interpretabil. Ţin să precizez că nu am fost „bătută” sau „agresată” de tatăl copilului meu”, a scris Mădălina pe Instagram.

Citeşte şi INTERVIU Mădălina Ghenea: „Matei m-a convins să devenim părinţi”

Amintim că Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt împreună de anul trecut. În octombrie 2016, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, pe când se aflau în Londra. Acum şapte luni, în familia lor a venit o fetiţă perfect sănătoasă.Recente pe Ok! Magazine

Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg