Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară în superba insulă Capri. Actrița lipsește de la Cannes

21 mai, 2024

Românca era o nelipsită a Festivalului de Film de la Cannes, însă deocamdată nu a ajuns în Franța. În schimb, și-a delectat fanii cu o ședință foto incendiară în superba destinație de vacanță Capri, Italia.

Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg

Mădălina Ghenea este și o femeie liberă, după ce și-a încheiat povestea de iubire cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov.

Foarte solicitată în pictoriale, și-a etalat încă o dată corpul impecabil într-un costum de baie incitant, galben. Românca obișnuiește să-și delecteze adepții din social media cu imagini senzuale. Supranumită Sophia Loren de România, Mădălina Ghenea arată fabulos.

Fanii săi au apreciat mult caruselul foto distribuit de divă, în acest peisaj idilic din Capri. Insula italiană este un colț de Rai apreciat de turiștii din lumea întreagă.

Cadrul pus la punct pentru ședința foto a Mădălinei oglindește perfect o zi ideală în Capri: în buza mării, unde galbenul este culoarea principală, odă lămâilor atât de iubite și cultivate în Italia.

Mădălina Ghenea, Capri, Instagram (4) jpg

În patria limonadei, a sorbet-ului de lămâie și a celebrei băuturi alcoolice Limoncello, Mădălina Ghenea și-a desfăcut un scaun de plajă și se bucură de soare.

Postarea Mădălinei a fost apreciată de zeci de mii de fani și a devenit virală. Mulți au spus că seamănă cu Cleopatra.

„Ești ca o rază de soare!”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Am rămas fără cuvinte”, „Incredibilă!”, „Ești o femeie uimitoare!”, „ O femeie la fel de unică, frumoasă și magnifică precum Cleopatra”, i-au transmis fanii, mereu pe fază când preferata lor pozează languros.

Anul trecut pe vremea aceasta, românca strălucea la Cannes, într-o rochie satinată de culoarea ciocolatei. Diva româncă a participat atunci la premiera mondială din 20 mai a filmului Killers of the Flower Moon, în care joacă Robert de Niro și Leonardo DiCaprio.

Actrița în vârstă de 36 de ani a rămas în relații foarte bune cu Leonardo di Caprio. Vedeta din Titanic și românca celebră în toată lumea pentru asemănarea sa izbitoare cu Sophia Loren s-au iubit nebunește în 2011.

La vremea respectivă, paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările de la “Marele Gatsby”. După idila cu DiCaprio, Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler, un alt actor celebru.

Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (8) jpg

Mădălina Ghenea se numără printre cele mai frumoase actrițe din România, iar la vârsta de 36 de ani are o carieră impresionantă în lumea cinematografiei. Vedeta s-a mutat în Italia de mulți ani, acolo unde are numeroase proiecte.

Foto: Instagram & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg