Mădălina Ghenea, splendoare în alb pe covorul roșu! Cât este de îndrăgostită superba româncă

8 septembrie, 2023

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov trăiesc o frumoasă idilă, condimentată cu o pasiune pe care niciunul dintre ei nu se sfiește s-o arate public.

FotoJetMadaG jpg

Cei doi au fost prezenți împreună la Festivalul de Film de la Veneția și au făcut deliciul fotoreporterilor, care i-au surprins în ipostaze care mai de care mai tandre.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au plimbat pe romanticele canale venețiene până au ajuns la Festival. Aici românca a făcut spectacol cu prezența sa electrizantă. Frumoasa actriță născută în România și supranumită ”noua Sophia Loren” a fost splendidă pe covorul roșu, într-o ținută sexy, all white. Ea a venit la premiera filmului Origin.

Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg

Românca a cucerit publicul prezent la festival. Ea a reușit să capteze atenția cu frumusețea, carisma și silueta sa, pe care a evidențiat-o, de data aceasta, cu alb. Rochia simplă a fost accesorizată cu un interesant șal cu puf. Mădălina Ghenea este mereu o prezență spectaculoasă, iar naturalețea sa este atât de apreciată, încă niciodată nu are nevoie de artificii. Își permite să apară doar cu un machiaj simplu, natural, pe nuanțe de maro, care se pliază perfect pe tenul său măsliniu, în perfectă concordanță cu ochii căprui și părul șaten.

Olteanca noastră se iubește pasional, de câteva luni, cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, și el un veritabil playboy cu foarte multe admiratoare.

Sportivul este din cale afară de mândru de iubita lui celebră, una dintre cele mai râvnite actrițe din întreaga lume. 

Grigor Dimitrov a zburat la Veneția după eliminarea sa de la US Open 2023, scrie Antena Sport.ro. Jucătorul de tenis bulgar s-a clasat pe locul 19 ATP și a fost învins de Alexander Zverev.

Mădălina ghenea și Grigor Dimitrov nu și-au ascuns niciodată sentimentele puternice pe care și le-au purtat unul celuilalt. Primele zvonuri despre relația lor au început să circule din luna iunie a acestui an, scriu publicațiile internaționale.

Presa scrie că Grigor ar fi fost primul care și-a mărturisit sentimentele față de frumoasa româncă. Certitudinea relației celor doi ar fi venit în timpul turneului de tenis de la Lyon. Jucătorul a transmis un mesaj public după câștigarea meciului. Jucătorul a fost invitat să scrie un mesaj pe cameră după victorie, iar acesta s-a rezumat la cuvantul „Amore”.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg