Madonna: „10 lucruri pe care nu le ştiţi despre mine“

16 aprilie, 2015
kim k bikini de blana 24e2d33600000578 2919050 image a 66 1421793977604 jpeg

Cea mai afurisită divă pop din toate timpurile are o limbă ascuţită, pe măsura renumelui. „Cause I'm a bad bitch“, spune chiar ea, iar noi o credem. Dar trebuie să recunoaştem că Regina Pop, care-a lansat recent albumul „Rebel Heart“,

Cea mai afurisită divă pop din toate timpurile are o limbă ascuţită, pe măsura renumelui. „Cause I'm a bad bitch“, spune chiar ea, iar noi o credem. Dar trebuie să recunoaştem că Regina Pop, care-a lansat recent albumul „Rebel Heart“, continuă, după atâţia ani, să ne surprindă cu mărturisirile ei.

1. E drept că, după 13 albume lansate până acum şi nenumărate single-uri devenite numărul 1 în topuri, s-o pui pe Madonna să aleagă un cântec preferat este o misiune aproape imposibilă. Şi tot imposibil ni se pare ca Regina Pop să declare că favoritul ei, din toate timpurile!, este extravaganta colaborare cu Nicki Minaj, cu titlul cât se poate de sugestiv „Bitch, I’m Madonna“. Ce melodie se află, însă, pe lista ei neagră? Hitul „Material Girl“. „Nu vreau să mai aud vreodată acest cântect!“, decretează Madge. Nouă ne place…

2. A văzut o lumea întreagă, dar îşi iubeşte cel mai mult originile. Iar oraşul ei preferat este chiar capitala Italiei strămoşilor ei, Roma. „Lumina mi se pare liniştitoare şi calmă, arhitectura este splendidă, iar mâncare este incredibilă. Iubesc acest oraş.“ Nu ne aşteptam ca Madonna să fie genul care se întoarce la rădăcini. De fapt, nici nu e, căci acestea sunt în Michigan, SUA. „Nu mi-e dor de niciun moment din copilăria mea acolo“, spune ea.

3. O fi Madonna idolul atâtor generaţii, dar ştie şi cum este să fii de cealaltă parte a baricadei. Admirator, adică. Iar norocosul este, cum altfel, cel mai puternic om din lume (sau cel puţin din lumea liberă, ca să nu existe confuzii putiene): preşedintele Barack Obama. „Când naiba o să-l întâlnesc? Ar trebui să mă fi invitat deja la Casa Albă. Crede, probabil, că ar şoca prea mult prezenţa mea acolo. Dacă aş fi fost o femeie mai aşezată sau dacă aş fi fost… căsătorită cu Jay Z. Sau dacă Jay m-ar accepta ca a doua nevastă, poate că aş primit o invitaţie“, glumeşte diva de 56 de ani.

4. Ne ştim ce părere are Madonna cea de azi despre hainele optzeciste ale celei de ieri, dar se pare că nu acel stil flamboaiant o deranjează cel mai mult. Dacă există o piesă de îmbrăcăminte pe care n-ar purta-o nici moartă, aceştia sunt bikinii cu blăniţă. Ştiţi voi, cei pe care Kim Kardashian i-a purtat vie.

image

5. Re-ai fi aşteptat ca o femeie atât de sigură pe ea ca Madonna, care şi-a câştigat în timp renumele de devoratoare de bărbaţi, să-şi iubească fiecare parte a corpului. Ei bine, Madge îşi adoră doar ochii, de un albastru superb ce-i drept, pe care şi-i îngrijeşte ca la carte, ţinând gheaţă pe ei în fiecare dimineaţă. „Cel mai puţin îmi plac picioarele mele de dansatoare. Sunt aproape dezgustătoare“, recunoaşte vedeta. Din păcate, nu putem s-o contrazicem.

6. Ca să vă convingeţi că Regina Pop nu-i chiar de gheaţă, aflaţi că sub învelişul acela de bombă sexy cu preferinţe sado-maso se află un suflet de mamă. „Cele mai fericite momente din viaţa mea au fost cele în care s-au născut copiii mei (Lourdes, 18 ani, Rocco, 14 ani, David, 9, şi Mercy, tot 9) şi când m-am căsătorit (cu Sean Penn, apoi cu Guy Ritchie)“, dezvăluie cântăreaţa. Cu toate acestea, Madonna spune că există un lucru de care nu-i este deloc dor, în ceea ce priveşte cele două mariaje ale sale. „Să mi se spună soţie. E cel mai rău lucru!“

7. Cel mai jenant moment din viaţa ei este şi unul foarte recent. Şi nu vă gândiţi c-ar avea legătură cu ceva sexual, acolo Madonna este maestră! În luna februarie, ne-am amuzat cu toţii văzând tumba (destul de periculoasă) Madonnei de pe scena Brit Awards. Ei bine, diva s-a vrut imperială cu acea pelerină ataşată costumului de matador, însă tocmai grandioasa piesă de material, semnată Armani, i-a făcut figura: „Cel mai penibil moment din viaţa mea a fost să cad de pe scenă - de fapt, să fiu aproape strangulată cu şnurul capei, de către două adorabile dansatoare japoneze. Aveam de ales între a fi sufocată şi a cădea şi am preferat ultima variată“, glumeşte Madonna.

image

8. Ştiţi clasica întrebare: „Pe cine ai lua cu tine pe o insulă pustie?“ Madonnei i s-a cerut, într-un interviu, să aleagă între iubitul ei de odinioară, Vanilla Ice, şi fostul baschetbalist excentric Dennis Rodman. „L-aş alege pe Dennis“, recunoaşte diva. „Are un simţ al umorului mai dezvoltat. În plus, ar putea oricând să-mi poarte hainele.“ E clar că şi Madonna ştie de glumă.

9. Madonna Louise Ciccone, pe numele ei adevărat, are, la 56 de ani, energia unei femei de 20. Secretul ei ar putea fi faptul că, în particular, adoră să doarmă. „O zi liberă ideală pentru mine ar fi una petrecută în pat. Să dorm câteva ore, apoi să mă trezesc şi să văd filme vechi, precum favoritul meu, „Breathless“ (1960). Mănânc în pat, îi chem pe copii să stea cu mine, apoi adorm din nou. Nu părăsesc dormitorul“, mărturiseşte vedeta.

image

10. Nu ştim cum se face dar, când vine vorba despre Regina Pop, se aduce în discuţie şi Regele. Tot cel al popului. Şi mai interesant este că aceşti suverani, Madonna şi Michael Jackson, au apărut împreună, ca iubit şi iubită, pe covorul roşu. S-a întâmplat în 1991, la Premiile Oscar, moment care a şocat şi continuă să şocheze, chiar şi azi. Dar Madonna chiar are o mulţime de amintiri simpatice când vine vorba despre regretatul Megastar. Pe unele le ţine pentru ea, pe altele le mai împărtăşeşte şi cu alţii: „Îmi amintesc cu plăcere cum l-am convins să nu mai fie atât de introvertit. Era foarte timid. Mi-a ieşit asta după ce-am reuşit să-l îmbăt în clubul The Ivy, din Beverly Hills. Conduceam Mercedesul meu şi l-am provocat să-şi arunce ochelarii pe geam. Nu ne puteam opri din râs“.

foto: guliver/getty images/Splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg