Madonna a cerut un avion privat care să îl aducă pe Rodman la New York pentru o noapte de sex. Ce îşi dorea artista

26 mai, 2020
1 mado jpg jpeg

La mai bine de două decenii de la relaţia dintre Madonna şi băiatul rău din NBA, Dennis Rodman, au apărut noi detalii.

Cele două vedete s-au întâlnit timp de două luni, dar povestea lor i-a cucerit pe fani, chiar dacă a fost una de scurtă durată.

Deşi se cunoşteau de câţiva ani, amorul nebun dintre ei avea să debuteze abia în 1996. Se spune că Madonna era atât de îndrăgostită de sportiv încât a găsit un avion privat care să îl transporte pe Rodman de la Las Vegas la New York, doar pentru ca ea să poată petrece o noapte cu el. La scurt timp, o parte dintre conversaţiile lor au devenit publice.

„Eram la Las Vegas, la masa de joc, când când am primit un apel frenetic de la New York. Se purta de parcă ar fi murit cineva. Mi-am lăsat jetoanele pe masă, am zburat cinci ore spre New York şi mi-am făcut treaba. Când am terminat, ea s-a aşezat în cap, la fel ca oricare altă fată care încearcă să rămână însărcinată. M-am întors în Las Vegas şi mi-am reluat jocul”, povestea Dennis despre noaptea petrecută împreună.

solista jpg jpeg

În cartea sa, "I Should Be Dead By Now", Rodman a relatat cu lux de amănunte idila cu Madonna, dar şi vorbele pline de patos cu care solista încerca să îl atragă  „Chiar vreau să fiu cu tine, îmi este dor de tine. Vreau sămânţa ta. Vreau un copil cu tine’’, îi spunea Madonna, care ar fi făcut totul pentru a rămâne însărcinată cu  sportivul cu inimă zdurdalnică. Artista ar fi fost dispusă şi să îl plătească pentru această reuşită. „Mi-a spus că îmi va da 20 de milioane de dolari. Asta dacă va rămâne însărcinată şi copilul se va naşte”, mărturisea Rodman.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate