Madonna a zburat de urgenţă la Londra. Ce s-a întâmplat cu fiul său?

16 septembrie, 2016
The Beatles: Eight Days A Week   The Touring Years'  World Premiere jpeg

La mai puţin de o săptămână de când a pierdut custodia adolescentului Rocco, Madonna a luat primul zbor către Londra pentru a-i sări în ajutor băiatului său.

Madonna a zburat spre Londra pentru a fi la începutul şcolii cu fiul său

Un prieten de familie i-a mărturisit Madonnei că fiul ei, Rocco, a rămas singur în Londra, căci tatăl său, Guy Ritchie, a plecat în vacanţă în Los Angeles cu soţia sa, Jacqui Ainsley.

Îngrijorată că fiul său n-are pe nimeni aproape atunci când va începe cursurile noii şcoli, Madonna a plecat de urgenţă în Anglia. ”Ea a fost foarte îngrijorată când a aflat că nu este niciun părinte cu el la începtul cursurilor, aşa că a plecat de urgenţă”, a mărturisit o sursă pentru ”The Sun”.

Totuşi, un prieten îi sare în aparare lui Guy şi spune că băiatul nu a fost nicio clipă singur, căci tatăl lui l-a lăsat în grija unor angajaţi.

Chiar şi aşa, Madonna este revoltată că adolescentul a fost lăsat fără supraveghere, iar prima vizită a ei, după ce a ajuns în Londra, a fost la şcoala fiului său, unde s-a întâlnit cu Candida Cave,  cea care se va ocupa de educaţia lui Rocco. Ulterior, ea şi Rocco au fost fotografiaţi râzând în timpul unei cine în restaurantul Farmacy, din Notting Hill.

Amintim că săptămâna trecută, un tribunal a decis, după o bătălie de nouă luni, ca adolescentul Rocco să rămână în custodia lui Guy Ritchie şi, prin urmare, să meargă la şcoală în Londra, şi nu în New York, aşa cum îşi dorea Madonna.

foto: hepta



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg