Madonna, atunci şi acum. Cele mai iconice look-uri ale Reginei Pop

17 august, 2017
madonna59 jpeg

Diva a împlinit 59 de ani şi nu are nicio intenţie de-a se retrage din lumina reflectoarelor. Pare mai în formă ca niciodată şi se bucură în continuare de un succes nebun pe plan internaţional. Şi asta mai ales datorită capacităţii ei de a se reinventa de-a lungul carierei ei de peste 30 de ani.

image

După debutul său din 1984, când afişa un look în ton cu moda vremii - compus din colanţi coloraţi, tone de accesorii şi un machiaj strident - Madonna s-a axat pe imaginea de bad girl, cu jachetă de piele şi plete oxigentae, cu care a rupt gura târgului în videoclipul Papa Don't Preach, din 1986.

image

Pasiunea divei pentru corsete a început să iasă la iveală în 1987, când şi-a început turneul mondial Who's That Girl. Corsetul care accentuează atât de îndrăzneţ bustul a făcut furori în videoclipul Open Your Heart.

image

În timpul turneului Blonde Ambition, din 1990, Regina Pop şi-a etalat câteva dintre cele mai spectaculoase outfit-uri din întreaga ei carieră. Corsetul realizat de designerul Jean-Paul Gaultier special pentru ea compune unul dintre cele mai emblematice look-uri de-ale ei.

image

Îndrăzneala merge mai departe şi Madonna îşi expune sânii fără perdea în 1992, în timpul unul fashion show marca Jean-Paul Gaultier.

image

1993 a fost anul în care superstarul şi-a dezvăluit tot mai mult latura spirituală, afişând, în tuneul Girlie Show ţinute extrem de sexy, dar cu tentă indiană. Costumele concepute pentru aceste concerte abundă în strălucire, simboluri religioase şi, cum altfel?!, sex appeal.

image

Outfit-ul purtat în 1998, la VH1 Fashion Awards, este suprinzător de diferit faţă de tot ce etalase diva până atunci. Sari-ul albastru denotă interesul crescut ai cântăreţei pentru cultura estică.

image

În 2001, Madonna s-a întors pe scenă după o pauză de opt ani. Inutil să mai spunem că a revenit în forţă şi că a reuşit să-şi păstreze locul printre cei mai mari entertaineri din lume.

image

În 2003, la MTV Video Music Awards, Madge pare că a  predat ştefeta noilor dive din muzică şi a dansat lasciv - şi s-a sărutat! - cu Christina Aguilera şi Britney Spears.

image image

Promovându-şi noul album, Confessions On A Dance Floor, Madonna dă dovadă de perseverenţă şi ambiţia de-a domina lumea muzicală mondială, deoarece n-are niciun gând de retragere. În tot acest timp, a apelat la un look mai dance, care i-a bucurat pe amatorii muzicii anilor '80.

image

Un alt turneu, un nou look. În 2012, în timpul turneului "MDNA", Regina Pop este majoretă, într-un autfit care, deşi destinat adolescentelor, îi vine ca turnat.

image

Din nou sexy! Prezentă la Billboard Music Awards, în 2013, reuşeşte să capteze toate privirile celor prezenţi cu ţinuta mai mult decât revelatoare.

image

Mai plinuţă ca de obicei şi mai botoxată ca niciodată, Madonna schimbă macazul în 2016, la evenimentul Billboard Women in Music, unde uimeşte cu costumul mult prea cuminţel pe care l-a purtat.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu