Madonna, de nerecunoscut după operaţii estetice

28 august, 2013
madona jpeg

Acum un an, vedeam o divă de 54 de ani într-o formă extraordinară, fără urme atât de vizibile ale intervenţiilor chirurgicale. În prezent, însă, lookul drastic schimbat al artistei pare atacat de implanturi

Acum un an, vedeam o divă de 54 de ani într-o formă extraordinară, fără urme atât de vizibile ale intervenţiilor chirurgicale. În prezent, însă, lookul drastic schimbat al artistei pare atacat de implanturi.

Cu toţii ştim că Madonna încearcă din răsputeri să rămână un sex-simbol: este o fanatică a fitness-ului, ceea ce îi conferă un trup ca la 25 de ani, se îmbracă provocator şi îndrăzneţ şi are grijă de pielea sa. Însă Regina Muzicii Pop a dat-o în bară la ultimele apariţii ale sale, când a afişat o figură vizibil afectată de lifting facial şi de prea multe implanturi cu botox. Cu faţa buhăită, cântăreaţa şi-a făcut intrarea cu noul look încă de la începutul verii, la un concert dat în scop caritabil, pe 1 iunie.

Foto: Wenn

VEZI SCHIMBĂRILE FACIALE ÎN URMĂTORUL SLIDE

Cândva, o auzeam pe Madge spunând că nu ar apela nici în ruptul capului la operaţii estetice: „Sunt ceea ce sunt. Nu-mi place ideea ca cineva să te adoarmă şi apoi să folosească cuţitul pe pielea ta.“ Însă la evenimentul din Londra, când a urcat pe scenă, mii de fani au ridicat o sprânceană, uluiţi de obrajii umflaţi şi ochii ei încercănaţi. Mesaje precum „Madonna, nu îţi mai bate joc de faţa ta! Era atât de frumoasă, acum e ciudată!“ sau „Doamne, Madonna! Ce naiba? Faţa ei e umflată!“ circulau intens pe Twitter, după prestaţia ei live.

image

Chiar şi chirurgii plasticieni intuiesc că diva a trecut în cealaltă extremă a frumuseţii. Dr. Aamer Khan de la clinica londoneză Harley Street Skin crede că faţa lăsată a Madonnei se datorează liposucţiei. „Este o procedură banală, făcută în paralel cu un lifting facial“, a explicat el. „Dacă este extrasă prea multă grăsime, anumiţi muşchi – mai ales cei asociaţi cu încruntarea – pot deveni tensionaţi. Inflamaţiile de deasupra lor arată ca nişte depozite de grăsime“, a continuat doctorul, cu privire la şocanta schimbare a fizicului cântăreţei. Şi dacă ne gândim că şi purtătorul de cuvânt al Madonnei a refuzat să comenteze, pare tot mai evident că ea a cedat în faţa cruntului adevăr că, în final, şi divele îmbătrânesc.

Foto: captură OK! Magazine RomâniaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate