Madonna, despre Kanye West: "Se ia prea în serios!"

3 martie, 2015
kanye west wenn22179609 jpeg

Atitudinea de zeu a lui Kanye West a jignit mai multe staruri din lumea muzicală, dar foarte puţini au reacţionat. Iată ce a comentat Madonna, în schimb, în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone"

Atitudinea de zeu a lui Kanye West a jignit mai multe staruri din lumea muzicală, dar foarte puţini au reacţionat. Iată ce a comentat Madonna, în schimb, în cel mai recent număr al revistei "Rolling Stone"

"Nu merge la galele de premiere căutând să faci tu dreptate", a spus Madonna cu referire la momentul lui Kanye West, care a spus pe scena Grammy-urilor că artistul Beck ar trebui să respecte arta şi să cedeze trofeul pe care tocmai îl câştigase lui Beyonce. "Du-te pur şi simplu ca să te simţi bine. Eu nu mă implic prea tare în privinţa câştigătorilor, pentru că sincer, nu cred că este atât de important. Dar Kanye se ia prea în serios!", a spus Madonna.

Credem că Madonna a comentat cu mănuşi de catifea. După momentul penibil creat de Kanye, Twitterul a luat foc. "Să-l lăsăm pe Kanye să aleagă cine merită Oscarul, ca să-l scutim de încă o criză de nervi!", a scris Andy Cohen. "Este foarte ciudat să vezi oameni care nu ştiu cine este Beck sau care nu realizează cât de important este el în muzică! Este un geniu muzical, ascultaţi-l!", a postat şi Lady Gaga.

image

De menţionat că nu este prima ieşire de acest gen a lui Kanye. Şi mai ales nu prima în favoarea lui Beyonce. Pe scena MTV Video Music Awards din 2009, West s-a trezit că este Yeezus şi a întrerupt-o pe Taylor Swift, care îşi susţinea discursul de acceptare a premiului pentru Best Female Video. Kanye a înşfăcat atunci microfonul ca să strige că premiul ar fi trebuit câştigat de Beyonce... Tipic, nu?!

Foto: WENN, Rolling StoneRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson